13 Haziran 2017 Salı

Team Türkiye MotorSport 2017-06-13

EY TTM,

2017 LeMan yarisimizi bitirdik, birkac sanssizlik haricinde guzel bir yaris cikarttik, sohbetlerimiz ise 10 numaraydi. Íster yarismis ol, ister bizlere discoort ve canli yayinlarimizda destek cikmis ol, katkisi olan herkeze tesekkurler.

Buradan Atakan arkadasimiza tekrar aramiza hosgeldin diyorum, 3 gunluk iRacingci ama muazzam bir performans sergiledi...Helal.
Bu yarisimiza 1 ay kadar evvel hazirlik antremanlarimiza basladik ve suruslerimizde bunun faydasini görduk ama gel gelelim Yaris Tanrilari bu defalik 1'ci ve 2'ci gelmemizi istemediler...Daha evvel yasanmamis elektrik kesintileri, cöken internetler, takilan bilgisayarlar...hani basimiza tas yagmadigina sasirdim desem yalan olmaz, he he he

Bu arada yeni genc bir arkadasimiz daha katildi aramiza, ismi Daglar, ona buradanda  hosgeldin diyorum ve yakin zamanda iRacing yollarinin tozlarini alma dileklerimizle bol sanslar diyoruz.

Asagiya sonuclarimizin resimlerini paylasiyorum, bu paylasimlar icinde Erol'a tesekkur ederim, sen olmasan bu blogumuz bu denli guzel ve kapsamli olmaz bilesin  ;)


Team Türkiye MotorSport Takim_1

Team Türkiye MotorSport Takim_2

Team Türkiye MotorSport Takim_1 foto-finish

Team Türkiye MotorSport Takim_2 foto finish



Ve sonuncu resim paylasimimiz Huseyin ile Tolga abisi yan yanayken...  ;)




Basta dunyalar guzeli Türkiyemizi, Takimimizi ve Kendimizi onurla-gururla temsil ettik, bunun ötesi yoktur arkadaslar. Ne mutlu bizlere bu vatanin evlatlariyiz, ne mutlu bizlere böyle guzel bir takim ve ortamin üyeleriyiz ve Ne Mutlu Türküm Diyene!

Ayriyetten Numan kardesimede youtubeda aktif bir sekilde izleyici arkadaslarla takimimiz arasindaki sorulara - cevaplara yardimci oldugu icin tesekkurler ve tabii ki "Tokati Vurdummu Sererim Nedim"inde elleri dert görmesin...resmi Team Türkiye MotorSport youtube kanalimizin yilmayan fedaimiz, ellerin dert görmesin kardesim, sayende cok guzel bir ortam tutturuldu.

Son olarakta Sinan ve Tolgaya cok tesekkurler, 2'ci takim odamizin gece kuslari...sayelerinde misil misil rahat uyku uyuduk, Yaris Tanrilari sizlerden razi olsun. Erol sayesindede yaris surelerimiz dinamik olarak hazirlanip önumuze sunulmus  ;)

Ust kademe odamizda ise her yariscimiz basli basina Pro ayarinda oldugunu biliyorduk zaten...son bir sanssizlik olmasaydi ilk 5'te finishliyorlardi, tebrikler.

Söylentilere göre bu LeMan yarisi tekrarlanacak...eger dogru cikarsa bizler dunden haziriz  ;)

***********************************************************************************************

Takimimizdan Emir kardesimizde gercek hayat yarisinda muhtesemleri yagdiriyor Rcn'de...izlemeyeni döverler...bildigin Falakaya yatirirlar adami, hele hele videolarina artiyi cakmayana %#%"#&%...benden demesi LINK  ;)



***********************************************************************************************

Önumuzde 6 saatlik Watkins etkinligimiz var, 24 ve 25 haziranda, simdiden takimimizdan katilimci listesini cikaralim, arac ve ayar belirledikten sonrada antremanlarimiza baslayalim beyler  ;)


Bu haftamizda E3 konferanslari vardi...Sony, Microsoft, Nintendo, Pc gaming, EA ve Bethesdadan cok guzel aciklamalar, yeni oyunlar paylasildi. Benim hosuma giden 5'liyi yazayim...

1.- Ori and the will of the wisps
2.- Anthem
3.- Spiderman
4.- Asassins Creed Origins
5.- FarCry 5




Son olarak, herzamanki gibi guzel bir video paylasimi...iyi izlemeler,

 
- Ne Mutlu Türküm Diyene -




2 yorum:

  1. Herkesin ellerine sağlık, çok eğlenceli ve gurur dolu bir hafta sonu ve etkinlik oldu. Atakan ve Dağlar hoşgeldiniz.

    Emir tekrar tekrar tebrikler gurur üstüne gurur.

    YanıtlaSil
  2. o gün harikaydı ya cidden herkes aktif ve çok çabalıyordu.

    -Mıman

    YanıtlaSil