5 Temmuz 2017 Çarşamba

Team Türkiye MotorSport 2017-07-06

EY TTM,

Tum hafta sohbetlerimiz icin tesekkurler arkadaslar, cok guzel eglendik  :)
Gectigimiz haftamizda harika VLN etkinligimizi tamamladik, daha dogrusu Erol ve Atakan arkadaslarimiz 4 saatlik yarislarini sonuna kadar bitirdiler. Bazi sanssizliklara denk geldiler, gelmeselerdi...toplamda ilk 3 siralamalari kesin garantiydi, yinede cok iyi pozisyonlarda bitirdiler ve dahada önemlisi,...4 saatlik yarisi bitirdiler. 4 saat bu arkadaslar, dile kolay ama yapilisi cok cok zor ve yorucudur, heleki iRacingde.

Bu zorluklar yetmezmis gibi sagolsunlar her 2 arkadasimiz birde yaris ilgisi olanlar icin canli yayin yaptilar...bunlar buyuk nigmettirler arkadaslar, ne mutlu hepimize böyle guzel bir ortamda ve dunyada yasiyoruz  :)

2017 iRacing özel etkinlikler tabelasi hafif bir degisiklige ugradi ve 6 saatlik Watkins etkinligi, 24 saatlik Spa'dan sonra gelecek. Spa etkinligimiz bu ayin 22'sinde ve bu haftasonuna ilk antremanlarimiza basliyoruz.


Spa icin yaris aracimiz Mercedes AMG GT3!



Bu haftaki planlanmis SPA antreman odamizin gunleri cumartesi ve pazar.

Bu arada suraya ufak bir not geceyim, DRE programina yeni bir guncelleme geldi. En buyuk degisiklik Ferrari ve FordGT 17'yi ayni klasmanda tanimlamasidir...IMSA'da yarisiyorsan bu önemli bir degisikliktir.





iRacingin 2017 özel etkinlik listesi icin LINK




TTM haberlerimize geciyorum.

Ilk evvela Atakan arkadasimiz icin kirmizi halimizi Babalar kulubunun önune serdik ve buradanda TTM Babalar kulubune hosgeldin diyoruz kendisine, bugun gelecegimizin Pro yariscisi Mesut Demir dunyaya merhaba diyor, simdiden takimimizda yeri hazirdir  (resim bekleriz)  ;)

Aramiza yeni bir arkadasimiz daha katildi, ismi Furkan...ona buradanda hosgeldin diyoruz.

Malesef Recep arkadasimiz aramizdan ayrilmaya karar verdi,...her ne kadar uzulsekte, onun bu kararina saygi göstermek zorundayiz. Ona yaris hayatinda bol sanslar diliyoruz ve takim kapimizin onun icin herzaman acik oldugunu bilmesini isteriz. Kendisi Istanbul Parkin virtuel olarak iRacinge gelmesi icin cok ugrasti,...birgun Istanbul Park pistimiz iRacinge geldiginde Recebinde ugraslarinin payini unutmamak lazim.

Nasipse haftaya benim SimuPad geliyor, detayli bir inceleme yapacam, tekrar tesekkurler Erol. Hazir Erol'dan bahsetmisken,...dun guzel bir haber aldim...cok daha hizli internete gecis yapmis yani...bundan böyle canli yayinlari cok daha yuksek cözunurlukle beraber GAYMAK gibi akis sergileyecek, hepimize hayirli olsun  ;)

Bu hafta yazimizi fazla uzatmayacam...havalar sicak, deniz masmavi, hayat cok guzel - keyfini cikartin. Hayata guzel gözlerle bakin, sporunuzu ihmal etmeyin, saglikli beslenmeye özen gösterin...

- Vucuduna iyi bakarsan, o da yasin ilerlediginde sana iyi bakar -



Beni biliyorsunuz, antremanlarimda Epic muzikleri dinlerim, bunlar benim onur-gurur-kahramanlik gibi duygularimi kabartir, bu Epic melodiyi yeni buldum - cok hosuma gitti, sizlerle paylasayim dedim, umarim sizlerinde hosuna gider...






- Ne Mutlu Türküm Diyene -

3 yorum:

  1. Ellerine sağlık abi,
    Furkan aramıza hoşgeldin.

    Turk.net sonunda yüzümü güldürdü. Esasen 6 ay önce olabilecek bu bağlantı nihayet bu hafta gerçekleşti.
    Evimden santrale olan mesafe 1km civarında. 1km civarında ADSL+ modunda en fazla 16mbit civarında hız alabiliyordum. Santrallerde VDSL standartlarla ilgili girişimler yapılabildiğini biliyordum ve bu konuda Turk.net gerçekten sağlam girişimlerde bulunuyor. Santrallerden evlerimize kadar gelen klasik bakır kabloyu Türktekekomdan kiralıyor ve santrallerde barındırdığı kendi data kabinlere bağlatı kurarak tamamen kendi alt yapısı ile sizi internete bağlıyor. Bunu Türkiye de her yerde yapamıyor ama yaptığı yerlerde kabinlerinde VDSL2 port bulunduruyor. Turk.Net kurduğu bu sisteme Aktif Altyapı adını vermiş. Eğer aktif altyapı da olan bir bölgede iseniz Turk.net size sunulabilecek en yüksek hızı sunuyor ve bu hızda AKN gibi bir SAÇMALIK yok. (aktif altyapıda olup olmadığınızı bu linkten sorgulayabilirsiniz: http://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ )

    Şu an 50mbit download ve 4 mbit upload ile bakır kablo ile iletişimin doruklarında gayet memnunum :)


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Otoban hizina hosgeldin kardesim ve paylasimin icinde ayrica tesekkurler. Bu sayede okuyucu arkadaslarimizdan imkani olan aynen bahsettigin gibi daha hizli bir internete kavusabilirler ;)

      Sil
  2. Abi süper bir yazı olmuş ellerine sağlık.
    Mesut Demirin selamı var :D en kısa zamanda aramıza katılacak inşallah birtek sorun büyümesi lazım :D :D :D

    YanıtlaSil