12 Nisan 2016 Salı

Team Turkiye MotorSport 2016-04-12

EY TTM,

Sezon 2'yi neredeyse yariladik, sohbetlerimiz ve tatli rekabetlerimiz her zamanki gibi 10 numara  ;)

Dun aksam aramiza Erdem'de tesrif etti ve hosuma giden haberlerde ise disardan annesi ölmus kimsesiz bir kedi yavrusuna evini acmasi olmustur. Kac haftadir bu konuya deginecem devamli unutuyorum, Fatih kardesimde yuregini 3 tane kimsesiz kediye acip bakiyor, Bekir kardesimde yuregini bir kediye acmistir, Husnu kardesimin kayincosunun baktigi 2 Kangali vardir. Arkadaslar sizlerle ne kadar gurur duysam azdir.

Sevaplarin en buyukleri bunlardir beyler, mecbur degilken kimsesiz, ac, soguktan donmus, devamli korkuyla yasamak zorunda kalan bir sokak kedisine, köpegine evini - yuregini acmak.



Kuzey Yildizim ve ben, ailemize yeni bir kedi ve köpek eklemeyi dusunuyoruz. Cok istiyorum Turkiye'den yanimiza almayi fakat buradaki kanunlar disardan getirilecek evcil hayvanlara hakli olarak cok katilar.
Daha bir derinlemesine arastirmamiz lazim ama yanilmiyorsam evcil basina 2500€ ve en az 3 ay karantinada kalmalari sart kosuluyor. Maddi sorun bir yana asil zorluk 3 ay karantina...bakalim, su an icin hersey dusuncede,...

********************************************************************************************

Simdi gelelim fasulyenin faydalarina,...

Dun aksam hep beraber 4 saatlik Nordschleife hosted odasina daldik ve Audi icin ufaktan ayarlara basladik. Sagolsun Fevzi ilk adim olarak saglam bir temel ayari yaparak bizlerle paylasti LINK, buna ben aracin daha rahatca kullanilabilmesi icin sadece arka ARB'yi hafifce yukselttim. Bu ayar tabii ki hicbir sekilde bitmis degil, yeni basladik ve Nordschleife 24 yarisina daha en az 2 ay var  ;)


- Team Turkiye MotorSport Yaris Serilerimiz / Hafta 4 Sonuclari -

SpecFord serisi toplamda 1174 yariscidan
  • Fatih A. 411 Sampiyonluk puaniyla 27

Skipp Barber serisi toplamda 3490 yariscidan
  • Enis 285 Sampiyonluk puaniyla 212


BlancPain Sprint serisi toplamda 4286 yariscidan
  • Huseyin, 406 Sampiyonluk puaniyla 289
  • Erol, 281 Sampiyonluk puaniyla 688
  • Volkan, 156 Sampiyonluk puaniyla 1637

BlancPain Sprint serisi TTM TimeTrial turnuvamizda toplam 561 yariscidan
  • Huseyin, 375 puanla 7
  • TK, 338 puanla 10
  • Erol, 285 puanla 18

iRacing Grand Prix serisi toplamda 268 yariscidan
  • Mustafa, 175 Sampiyonluk puaniyla 91


Bu haftamiz bir öncekine nazaran cok daha iyi gecti. Fatih, Huseyin ve Enis'in mazallahlari var, katildiklari serilerde Yaris Tanrilari yaratti demiyorlar. Bir sag, bir sol sonrada upperkut ve you just got KnockedTheFuckOut deyip geciyorlar   ;)
Bu hafta Kia, Nordschleife'de akar, sagolsun Pro Grafikcimiz Erol bey yine muhtesemleri yaratti, ellerine - emegine saglik kardesim, sagolasin. We love Nordschleife logosu cok guzel yakismis   ;)





********************************************************************************************

Yegenim KadirAli'yi discord'a ekledim bilginize. iRacing uyesi olmasada sohbetlere katilmayi sever ve bu yaz hayirlisiyla yanimiza tatile gelecek, belki ona iRacing sevgisini asilayabilirim  ;)


Gectigimiz gunlerde TTM Izmir bulusmasi oldu, bu bulusmadan guzel bir selfide paylasildi, tesekkurler arkadaslar.
Böyle gelismeler cok guzel beyler, Izmir bulusmasina katilanlar TTM Huseyin aka Nissan Huseyin :P, TTM Volkan aka AST Volkan ve TTM Tolga aka Das Godfather Tolga Bey ve Reisi Cumhurlari :)


Yazimin sonuna yaklasiyorum. Yaz geldi sayilir, hayat cok guzel - keyfini cikarin. Gecenlerde sagolsun Volkan cok guzel bir mix paylasti, gune bununla baslayin ve kendinize gelin derim  ;)


Ve son olarak, kimdir bu iRacingin ustune gul koklayan LINK  ;)


- Ne Mutlu Turkum Diyene -





2 yorum: