10 Kasım 2015 Salı

Team Turkiye MotorSport 2015-11-10

EY TTM,
Bugun 10 Kasim, Atamizin ölum yildönumu. Bugun Yuce Gazi Mustafa Kemal Ataturk Pasamizi saygiyla, sevgiyle aniyoruz. Bizler, Atamizin imkansizliklari ne zorluklara dayanarak basardiginin kanitiyiz.

Okulda tarih herzaman benim en guclu oldugum dersim olmustur, belkide tarih hakkinda okudugum hersey bana masalmis gibi geldiginden olabilir. Ataturk'un basardigini simdiye kadar hicbir liderin basaramadigini veya yapmak istemedigini rahatlikla yazabilirim. Dogru zamanda, dogru kararlar vererek herkez guc ve para sahibi olabilir, Gaius Octavius Julius Cesar'dan tut Hitler, Stalin veya Kaiser 2'ci Wilhelm'e kadar ama hicbiri guc sahibi olduktan sonra guc ve karar özgurlugunu halka birakmamislardir, kendi kafalarina göre kanun ve kurallar cikartip zenginliklerine zenginlik eklemislerdir, guclerine - guc.

Ne mutlu bizlere Ataturk ve silah arkadaslari zamanlarindan 500 yil ötesini görebilen aydin insanlarmiski, Turkiye Cumhuriyetini kurmuslar. Ataturk kendini Sultan veya Kral ilan edebilirdi...etrafini kendi adamlariyla donatip tum gucu kendi elinde tutabilirdi, dedigim dedik - astigim astik bir ulke yaratabilirdi. Bunlarin hicbirini yapmadi, tam tersine savastan yeni cikmis yorgun fakat onurlu bir irkin gelecegi icin sabah-aksam calismistir.






Ne Mutlu Turkum Diyene!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Son gunlerde iRacing'deki birkac yarisciyla saglik, sihhat ve sporu konusuyoruz, her turlu brainstorming serbest, muhtesem tezler ve örneklerle beraber harika bir bilgi-alis veris paylasimi oluyor sohbetlerimizde. Bizleri birlestiren baslik ise su LINK, konu hakkinda herhangi bir sorunuz veya dusunceleriniz var ise baslikta paylasin, aramizda ruhsatli besin ve spor diyetisyenimizde var. Bunlar bilgili kisiler ve severek yardimci olurlar, use it 2 your advantage!
Saglik ve spor icin ilk basamak herseyde oldugu gibi iyi bir planlamadir.

Bu konu ile ilgili harika bir paylasim videosu,...




Vucuduna simdiden iyi bak ki, o da sonradan sana iyi baksin.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Simdi gelelim oyun dunyasindaki haberlere...Gecen gun Dirt Rally'ye yeni bir guncelleme geldi, zaten su haliyle cok eglenceli olan Dirt Rally dahada harika oldu. Yeni bir klasman ile beraber 2 yeni arac sunuldu, bunlarin haricinde bircok ufak-tefek duzenlemeler yapildi. Halen Dirt Rally sahibi degilsen kösene cekil ve utan diyecem artik   ;)


-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

iRacing'e gelince, gectigimiz hafta herzamanki gibi muhtesemdi. Skippy'nin neden iRacingdeki en yuksek katilima sahip oldugunu anlamak pek zor degil. Dusuk SoF odalarinda bile yarislarin devamli tampon tampona gectigi nadir serilerden biridir.

Sezonun 9'cu haftasina girdik, Nordschleifelere kaldi 3 hafta, ha gayret iRacing...u can do it   ;)
Bunun haricinde iRacingde arac ve pist cikarma konusunda olsun, bazi seriler olsun birkac degisiklikler olacak.


1 yil önce yarin Kangalimiz vefat etmisti, onuda sevgi, saygi ve buyuk bir özlem ile aniyorum. Onun hatiri icin 1 yil evvel paylastigim ayni guzel epic sarkisini tekrar sunuyorum,..."Sea Of Atlas"




- Ne Mutlu Turkum Diyene -