5 Kasım 2015 Perşembe

Team Turkiye MotorSport 2015-11-05

EY TTM,
Biliyorsunuz sezon sonuna Nordschleifeler birakilacak, simdiden bunu kutlamak icin iRacing'in kendi twitteri uzeri yarismalara katilip hem Nordschleife, hemde Nurburgring pistlerini bedava kazanabilirsiniz. Bunun icin her hafta 2 sansiniz var,...

1.-  twitter.com/iRacing uzerinden her carsamba Nordschleifeden bir resim paylasilacak, bu resmin hangi viraja ait oldugunu ilk bilenin hesabina 30$ yatacak yani Nordschleife ve Nurburgring pistlerinin toplaminin fiyati.
2.- Kendi twitter bölumunde paylasilan haftalik Nordschleifenin resmini tekrar paylas ve 30$ kazanma sansina katil.

Daha ayrintili bilgi icin LINK


Kasima girdik, buralar cok sicak arkadaslar. Inanmayacaksiniz belki ama basit bir t-shirt ve yazlik bir ceket fazlasiyla yetiyor su an, dunya tersinemi dönuyor ne   ;)


Yeni bir PWO (PreWorkOut) denedim dun, Mr.Hyde..bu Teh Butcheride solladi, calis babam calis bittim-eridim yaw. Mr.Hyde'i söyle bir kenara koyalim, o genclerimiz icin, benim gibi yasli zirtaposlari anca kalpten göturur, Teh Butcher'e devam  :)

Her zamanki gibi son olarak guzel bir paylasim,...Bunu daha evel paylasip paylasmadigimi hatirlamiyorum tam ama fazla göz mal cikarmaz diyerek, iyi izlemeler diyorum. Bunun hikayesi Halo 4'den sonra, Halo 5'den önce,...






- Ne Mutlu Turkum Diyene -