29 Ekim 2015 Perşembe

Team Turkiye MotorSport 2015-10-29

EY TTM,
Sezonun 7'ci haftasina girdik arkadaslar, havalar sogumaya basladi ve tam gaz yola devam ediyoruz. Bu hafta sevdigimiz serilerdeki pist/arac kombolari cok iyi, Spa olsun, Montreal olsun Zolder olsun, bunlarin hepsi buyuk yaris eglencesi yasatir, hepimize bu hafta bol sanslar  ;)

Bugun 29 Ekim ve Turkiyemizin en buyuk, en önemli bayrami olan Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun. Bugun Atamiz Mustafa Kemal Ataturk sayesinde padisahlik olsun, hakanlik olsun, imparatorluk, sultanlik veya ismi her ne olursa olsun egemenligin kayitsiz sartsiz tek kisiye ait oldugu yönetmelikten halk yönetimine gecisimizin onurlu gunudur.





iRacing forumunda gezinirken gözume bir baslik takildi ve icerigini okuyunca isin ciddiyetinin buyuklugunu daha iyi anladim. Konu hardware banlanmasi yani iRacingden banlanmis bir kisi sizin bilgisayariniz ile kendi banli hesabiyla iRacing'e giris yaptiginda sizin bilgisayarinizda tamamen banlaniyor.

Kisacasi, bilgisayarinizi formatlasaniz bile ban kalkmiyor cunku banin ölcusu hardware bagimli ve bu ban tamamen bilgisayarin kendisi icin gecerli, bir baska deyisle ayni bilgisayardan yeni bir uyelik satin alsan bile aninda banlaniyor. Hesabinizi paylasirken dikkatli olun...bu tabiiki takimimizdaki biz eskiler icin gecerli degil, sadece bilgi amacli olmasi acisindan paylasiyorum.






Simdi gelelim Nordschleifemize,...birde Monza'miza. Sagolsun her ikisindede Emir kardesim bizler icin suruslerini kayit etmis ve bizlerle paylasmis, tesekkurler ve iyi izlemeler beyler, +1'i cakmayi unutmayin   :)




- Ne Mutlu Turkum Diyene -

5 yorum:

  1. Ellerine sağlık, hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.

    YanıtlaSil
  2. Bilgiler için teşekkürler abi.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler elegan abi.
    Emir videolar için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah Husnu, Selcuk sagolun beyler.

    YanıtlaSil