20 Ekim 2015 Salı

Team Turkiye MotorSport 2015-10-20

EY TTM,

Sezonu yariladik beyler, bu gectigimiz son haftalarda takimimizda muhtesem kokpit ve ekipman patlamalari yasadik.
  • Barbaros,...diger ismi P(Enis)'in "Mangir Babasi" 80/20'lerle cok guzel bir kokpit kurdu kendisine, daha derin bilgi icin...LINK
  • Husnu, full aksesuarlari dahil komple Fanatec'in Rennsport kokpit V2'sine gecis yapti, daha derin bilgi icin...LINK
  • Selcuk, Erol, Enis, Görkem ve Koray 3'lu monitörlere gectiler.
  • Emre ve Efkan DSD High-End pedallara gectiler,...LINK

iRacing nelere niyet olacakmis...5 yil önce takimimizin bu sekilde profesyonel ekipmanlara sahip olacagimiza - gelisecegimize zor inanirdim   ;)

Ve halen bu sadece bir baslangic arkadaslar, bizler yeni nesillere daha ne öncelikler, ne guzel bilgiler temelleri hazirliyoruz ve dahada hazirlayacaz. Team Turkiye MotorSport takimi olarak her birimizle cok gurur duyuyorum. Tum bunlarin haricinde iRacing gibi ciddi bir yaris ortaminda Turkiye'yi en iyi ve en guclu bir sekilde temsil ediyoruz, ne mutlu bizlere - Ne Mutlu TTM'im Diyene  ;)

Takimimizda son gunlerde Oval hastaligi...daha dogrusu Indy/Oval hastaligi aldi basini gidiyor. Hem cok guzel ve efsane yarislar cikartiyoruz, hemde eglencemize zevk ustune zevk katiyoruz...sezonluk bedavadan 10$'ida cebimize indirmemiz cabasi   ;)


Gecenlerde Erol ile saglikli beslenmeyi konustuk. Erol'un besin konusunda kendisine iyi bakmasi cok hosuma gitti, Helal kardesim, saglikli ve uzun guzel bir hayat konusunda dogru yoldasin.


1 haftadir yeni bir Pre Workout suplementi kullaniyorum ve tek kelimiyle 10/10'luk bir Pre Workout bu, Swedish supplementsden "The Butcher, Battlefield Red". Antreman öncesi 1 kasik takriben 18gram suyla karistirip icerim sonrada muazzam ve cok zevkli antreman moduna geciyorum.

Pre Workout nedir, ne ise yarar?
Kisacasi antreman öncesi enerji takviyesidir, basit Turkcelestirirsek vucudunu soguk ve enerjik tutuyor, bunun haricinde acikmani önluyor. Yani her harekette kendini muazzam bir sekilde zorlayabiliyorsun...taa ki terleyene kadar, sonradan kisa bir dinlenme ve aninda vucudunu sogutuyor ve tekrar ayni hareketi 2'ci, 3'cu veya 4'cu defa yapacagin zaman sanki ilk defa yapiyormussun gibi muazzam bir guc sagliyor, bu sekilde örnek olarak 3*10 yaptigin bir seti cok buyuk bir rahatlikla 4*15 yapiyorsun ve inanin abartmiyorum, fazlasi var - eksigi yok.

Simdiye kadar kullandigim en iyi Pre Workout supplementi bu, LINK


Bu arada Pre Workout supplementleri antremanli kisilere tavsiye ederim, yeni baslayanlara degil. Pre Workout daha cok dogru kilosuna gelmis ve kas yapmak isteyenler icindir. Yanlis anlasilmasin, bu Pre Workoutlarin kimyasal olarak kas yapiminda 1gram bile rolleri yoktur ama senin vucudunu zorlamani saglar ve ne kadar cok zorlarsan vucudunu o kadar daha cok yaglari eritip kas yaparsin.


Bunun haricinde antreman saatlerini konustuk Erol ile, bu konuda su an bayanlar icin en iyisi, en genis kapsamlisi ve nazik durani Fitbit Charge'dir. Uykundan tut kullaniciya her turlu antremanini gunluk, haftalik, aylik ve yillik raporlariyla bilgilendirir, tum bunlar kullaniciyi motiveye dogru yönlendirir.
Erkekler icin ise Mio Fuse'u tavsiye ederim eger haftada en az 3-5 defa agir antreman yapiyorsan, yapmiyorsan ve sadece gunluk ne kadar adim yurudun, kac km yurudun, vs. vs. o zaman Fitbit Surge tavsiyem olur, her 3 antreman saatlerin youtubeda guzel incelemeri mevcuttur.


Son olarak besin konusunda deginmek istedigim önemli noktalardan birkaci...
  • Yedigin besini yuzdelige vur, ortalama yag ve seker oranini dusuk tutmayla beraber karbon hidrat ve protein icerigini birbirine yakin tutmaya calisman en iyisidir. Örnegin 40% karbon hidrat + 40% Protein + 20% yag gibi...
  • Aksamlari her turlu besinden uzak durun, bol bol su icmeniz en sagliklisidir. Bizim sirketin PT'si (Personal Trainer) saglikli bir yasam icin aksam saat 18:00'dan sonra besinlerden tamamen uzak durulmasi gerektigini devamli söyler.


Ve son olarak herzamanki gibi guzel bir video paylasimi, bundan böyle guzel forumumuzda paylasilmis videolari sececem, bu sekilde hepsini yavas yavas blogumuzu okuyan herkezde yararlanmis olurlar  ;)
Yeni haftamizda herkeze bol sanslar, aksama görusmek uzere,




 - Ne Mutlu Turkum Diyene -



3 yorum:

  1. Abi paylaşım için teşekkürler...Indy/Oval adrenalin ve hız hissini dibine kadar hissetmek için kesinlikle 10 numara bir seri, insan tadını alınca vazgeçemiyor..hatta o kadar keyifli ki sanırım road'u bırakıcam diyen arkadaşlarımız da mevcut :) dünkü yarışta da çakınca 3.lüğü sanırım artık hafta içi her gün en azından 1 indy "Akarım" :) çünkü road daha fazla antrenman gerektiriyor ve haftasonları daha iyi oluyor..

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah beyler,

    Emre,
    +1

    YanıtlaSil
  3. Abi ellerine sağlık. Sezon içi alım yapmak istemediğim için şu Oval hastalığına bi yakalanamadım. Gıcık olmuş bir vaziyette oval muhabbetlerini dinliyorum :) Bir gün bizde oval oluruz elbet! :)

    YanıtlaSil