12 Kasım 2014 Çarşamba

Team Turkiye MotorSport 2014-11-13

EY TTM,

Bassagligi dilekleriniz icin cok tesekkurler arkadaslar. Halen yaramiz cok taze ama zamanla acimizin biraz olsun yumusayacagini umuyorum.

Bu melodi icin Armando'ya tesekkurler. Su an Kangalimizin yoklugundan olusan bosluk ve uzuntuyu - icimdeki hisleri 1'e 1 tercume ediyor.



**************************************************************************************************************************************************************

Ilk evvela Atamiz Ataturk'un 76'ci ölum yildönumunu saygiyla aniyorum. Sayin Atam dusunceleriyle zamanindan en az 500 yil ilersindeymis, keske 3-5 yil daha yasasaydi,..bugun cok daha degisik bir Turkiye ile karsi karsiya olurduk, daha modern, daha bilincli bir halk.

Sayin Atam, sayende ulkem diyebildigimiz bir avuc topragimiz var bu ölumlu dunyada. Hakkini ne yapsak ödeyemeyiz!!!

Ne Mutlu Turkum Diyene!




**************************************************************************************************************************************************************

iRacing'de toplanmamizin en buyuk sebeplerinden biri icimizdeki yaris sevgisidir. Tum iRacing toplumuyla ayni kosullar altinda gercek hayattakine mumkun oldugunca en yakin kurallar ve kaydeler icinde yaris yapmak.

Bununla beraber cogumuz icin yaris oyunlarinda simdiye kadar kullandigimiz direksyon, pedal, vites ve kokpit setlerimiz yeterli gelmemeye basliyor tabii. Devamli daha iyisini, daha kalitelisini, daha guzelini istiyoruz ve haliyle yasadigimiz bu dunyada yukarida saydigim vasiflara sahip herseyin genelde bayag bir pahali oldugunu göruyoruz.


Bir defa bu isin sonu yok, bunu iyicene bir kavrayalim. Ancak su sekilde diyebiliriz...BUGUN, direksyon setleri olarak Bodnar direksyon seti en kalitelisi, en iyisi vs. vs. gibi


iRacingdeki hedefimiz ne olursa olsun...ister Pro olmak, ister gercekciligin en ust duzey noktasini  yasamak...
Bizlerin amaclari, elimizdeki maddi imkanlara göre en iyisini almaktir. Bu yuzden su an ne kullaniyorsan, ondan daha iyisi yoktur gözuyle bakacaksin taa ki daha iyisini alabilecek gucun olana kadar yoksa isin icinden cikamazsin  ;)

Gecenlerde Derek'in sitesinde gezinirken guzel bir SEQ vites kolu gördum, onunda linkini paylasayim. Bu vites koluda diger High-End diye adlandirdigimiz cok yuksek kalite ve islev gören arac-gerecler ayarindadir,...ve EVET, huyu kurusun fiyatida öyle tabii   ;)
LINK






Bu hafta benden bu kadar beyler. Yarina iRacing'e gelmeye calisacam,kendinize iyi bakin...

- Ne Mutlu Turkum Diyene -

13 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Derek yakında servo FFB sistemi çıkarırsa şaşırmam

    YanıtlaSil
  2. Sagol Husnu,
    Derek cok yetenekli olmakla beraber, kalitenin agirligini takdir eden birisi...onun isi daha bitmedi burada. Biz yaris severlere daha bircok surprizi olacagina inaniyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. abi yeni gördüm ya kusura bakma..çok üzüldüm valla...başınız sağolsun..

    YanıtlaSil
  4. Simdiden iyi gunlerde olsun Selcuk :)

    Eyvallah Emre, sagolasin kardesim.

    YanıtlaSil
  5. Elegan abi, bmw z4 ile katıldığımız dayanıklılık turnuvasına kayıt işlemlerimiz tamamlandı. Katı kurallar var ve en ufak bir kurala uyulmazsa diskalifiye söz konusu. Senden ricam "Team Turkiye MotorSport" olarak açtığın ce Team ID'si 10252 olan takımda sadece kendini, beni ve Fevzi'yi admin olarak bırakman, diğer arkadaşlar admin olmasın orda. Ne olur ne olmaz, yanlışlıkla birimiz unutup araç numarasında bi değişiklik yapar duman oluruz. Bmw araç numarasını 10 olarak değiştirdim lütfen kimse dokunmasın oraya, yoksa başka numarayla diskalifiye oluyoruz. Emniyet için söylediğimi yapabilir misin abi? Takım yarışına girecek olan arkadaşlar diğer "1" ve "2" numaralı TTM takımlarını kullanabilirler. Bizim turnuva takımımız 10252 ID'li olan takım, anlayışınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar, o kadar emek verip dikkatsizlikle diskalifiye olmayalım ;)

    YanıtlaSil
  6. Bekir hadi hayırlısı kardeşim. İnşallah iyi sonuçlarınızı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  7. Tony yine güzel haberler vermiş

    - Ford Falcon V8 Supercars aracı S1/15
    - 2015 ilk sezona kadar yeni pist yok
    - Monza, Nürburgring ve Imola için çalışmalar sürüyormuş
    - Five Flags Speedway lisanslanmış ve taranmış
    - 4 Aston Martin aracı taranmış. . GT3 ve GT1 kesindi. Fakat diğerleri belli değil. Umarım LMP serisinden bir araç vardır.
    - Yeni bir nascar kamyonet için çalışıyorlarmış
    - BTCC için çalışmalar hızlanmış
    - NDM (New Damage Model), Yeni hasar modeli çalışmaları varmış Parçalarda kopmalar olacakmış
    - NSM (New Surface Model) . Yeni animasyonlar ve efektler için çalışmalar varmış.

    YanıtlaSil
  8. Tamamdir Bekir hallettim. 10252 ID'li Takimda diger arkadaslari adminden geri cektim, seni admin yaptim ve Fevziyi sutladim :P
    Ilk yarisiniz ne zaman?

    Paylasim super Husnu, tesekkurler...
    Bu nasil bir gelisme noktalaridir böyle...hani diger tum yaris oyunlarindan alisageldigimiz gelismelerle alakasi yok. iRacing burada bir uyelik parasina (Kampanyalari kacirmazsan yilda sadece 4$) devamli yeni bir simulasyon uretirken, digerleri yeni oyun diye ayni oyunlari yeni grafikle sunuyorlar.

    Bravo iRacing ve iyiki varsiniz!

    YanıtlaSil
  9. akıllarına gelmiş nihayet yeni Nascar kamyonet aracı ve BTCC

    V8 süremiyorum ama yine merağıma yenilip alırım heralde :D

    YanıtlaSil
  10. Tamamdır abi sağolun iyi dilekleriniz için :) ilk yarış haftaya cumartesi tr saati ile 20:30'da olması lazım saati yanlış hatırlamıyorsam

    YanıtlaSil
  11. Bence cok guzel gelismeler Ozan, diger araba oyunlarindaki gibi alel acele zirt-pirt araba/pist cikaran yer degil burasi. iRacing, kendileri 110% memnun kalana kadar hicbirsey cikarmiyorlar, buradaki sevdigimde bu zaten. Kalite herseyden önce gelir!

    Eyvallah Bekir,
    Ilk 3'te bitireceginize eminim, yeterki angutlardan biri ucurmasin.

    Selcuk,
    Kesinlikle fark yaratacak ve saglam antremanla aracin lastiklerini kitlemeden daha gec frenaj yapma imkanin olacak ;)

    YanıtlaSil
  12. bugün anladım ki bu sezon BMW'den başkası yalan GT3'te :D

    Mclaren le kariyerimde 2. kez DQ oldum,yine aynı araç yine uzun yarış :D

    Bugün gerçekten kariyerime kara leke oldu ama son yarış en azından artı almayı başardım da günü iyi bitirdik :D

    eskisi gibi üst üste yarışlara girdim,düşeni arttırayım derken 2000 lere geri dönecektik :) geçen sezon yolda yarışmadığımdan lastikler çok farklı geliyor.12-13. turdan sonra yarışlar başkalaşıyor,en azından BMW deki setup daha iyiydi de pistte durabildik,16x le de olsa...

    YanıtlaSil
  13. klasik bir brezilyalı it darbesiyle bu saçma sapan hafta sona ermiş oldu

    75 dk bathurst a razıyım,road atlanta nın yanında :D

    YanıtlaSil