22 Temmuz 2014 Salı

Team Turkiye MotorSport 2014-07-22

EY TTM,
2014 sezon 2 bitti, geldik 13'cu haftamiza...eglencelik haftamiza   ;)

Gectigimiz sezonda muazzam yarislar cikarttik, muhtesem eglendik, muhabbetlerimiz olsun, birbirlerimizle kapismalarimiz olsun, birbirimize yardimlasmalar vs. vs.

Hani yarissever birisi bundan iyisini bulamaz!


Takim olarak sonuclarimiza bir göz atalim,...bu sezon neredeyse hepimiz GT3'te yaristik veya daha dogrusu en fazla GT3 serisine yatirim yaptik.

- 2014 Sezon 2 GT3 Serisi Sonuclari, Toplam 5048 Yariscidan -
  • Ozan, 1212 Sampiyonluk Puaniyla 69'cu
  • Caner, 1181 Sampiyonluk Puaniyla  83'cu
  • Fevzi, 1002 Sampiyonluk Puaniyla 142'ci
  • Bekir, 747 Sampiyonluk Puaniyla 359'cu
Ilk evvela 8 hafta yarislarini tamamlamis arkadaslari tebrik ederim, hepiniz muazzam bir azimle sezon 2'yi basariyla kapadiniz. Takim galibimiz Ozan ise yilmadan muhtesem yarislarinin hakkini fazlasiyla verdigini biliyorum. Bu sezon galibiyeti senindir, bravo!

Caner, 2'ci sirada ve Fevzi saglam 3'culugunu almistir. En önemli noktalardan biri 4'unuzde ilk 400'un altina girmeyi basarmanizdir...5000+ yariscidan böyle yuksek yerlerde bitirmek kolay bir is degil ve takim olarak bu muazzam bir basaridir. Malesef yazin gelmesiyle beraber sadece 6 haftami tamamlayabildim ama 3'cu sezona takim olarak katilacagimiz serilerde 8 haftami fazlasiyla tamamlayacagima emin olabilirsiniz   ;)

Tekrar tebrikler Ozan, yeni sezondada en az sezon 2'deki kadar basarili olacagini tahmin ediyorum.



Gelelim 13'cu hafta etkinliklerine...

- Resmi seriler -
  • Mazda Cup Serisi
  • Legends Cup Serisi

- Resmi olmayan seriler  -
  • Carburetor Cup
  • FUN I, Nationwide serisi (Camaroyla)
  • FUN II, GT3 araclariyla Donington'da
  • FUN III, Daytonada yeni Dallara ile Williams
  • FUN IV, Starmazdayla LOR'da
  • FUN V, Specracer ile Irwindale'in 8'li varyasyonunda
  • FUN VI ise Mazda Laguna Seca'da 46 split ile Mazda Cup ve Roadster, Pontiac Solstice, Legends Cup ve Specracer'le yarisabilinecek.

Bunlar yeter herhalde, bunlarin haricinde haftasonuna kendi TTM odamizi acmayi dusunuyorum, eglencesine hep beraber kararlastirdigimiz pist ve aracta beraberce yarisiriz, ne dersiniz. Bununda adi FUN VII olsun, he he

Simdi sirada yeni sezonumuza takim olarak yatirim yapacagimiz seriye. Bastan sunu yazayim, benim icin bu önumuzdeki sezon simdiye kadarki en muhtesem, en mukemmele yakin olan sezon olacak. Mazda Cup serisi - C-Klas, Corvette Challenge serisi, World Sports Car serisi (4'lu arac), Skippy serisi ve tabii ki GT3 serisi...Umarim bu saydigim serilerde katilim yuksek olur, o zaman simdiden benim iRatinglere elveda demenin zamani geldi diyebilirim, onun yerine hosgeldin oyun ve yaris zevki carpi 1500   ;)


Takim olarak hangi seriye - serilere yatirim yapalim?


Yeni guncellemeyle beraber Donington ve Camaro sunulacak diye biliyorum, bunun haricinde umarim Silverstone'un yeni taranmisida eklenir.


Haftasonuna Road Warriors 2.4 saatlik Spa var, araclar GT3...zamanim olursa kesin katilirim. Ayrintili bilgi ve takvim icin LINK


Guncelleme bilgileri ciktiginda tekrar blogumuzu tazelerim, o zamana kadarda Dogru beslenmeye calisin, Sporunuzu, Antremaninizi ihmal etmeyin. Kendinize yapacaginiz en buyuk iyiliklerden biri vucudunuza giris-cikis kalori/yag/karbonhidrat ve protein hesabinizi tutmanizdir, bu ilk baslarda ögrenene kadar, sistemi yerine oturtana kadar biraz zamaninizi alabilir fakat yarari cok buyuktur, yasiniz ilerlediginde GG'yi (Göt - Göbek) salmamaniza yardimci olur.

Ve son olarak herzamanki gibi guzel paylasim,...muhtesem son tur kapismasi,



- Ne Mutlu Turkum Diyene -

3 yorum:

  1. Chevrolet Impala Class B ve Phoenix'e sahip olanlara 5 er $ kredi veriliyor

    Phoenix'in yenisine de ücret istenmiş,ücretsiz olması gerekirken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://i.hizliresim.com/bQ2648.png
      http://i.hizliresim.com/0bkz48.png

      Sil
  2. Paylasim icin tesekkurler Ozan, cekmissin hemen dolarcihlarin resimlerini, he he
    Birazdan Blogumuzu tazelerim ama hemen sunu yazayim...guncelleme sonrasi hersey cillop olmus, özellikle Backfire, arac fizikleri ve Donington akarmi - akar ;)

    Phoenix'in parali olmasinin sebebini anliyorum, tum techizat, tum grup tekrar Phoenix'e gidip sifirdan taradilar tum pisti fakat iRacing sistemindeki kuralda su...eger iRacingden birseyi satin aldiysan bir daha guncellensede para almayacaklaridir. En nihayet sunu dusunmeden edemiyorum ve tabii ki bunun tamamen sahsi bir durum oldugunuda biliyorum.

    Dun bana 10$ sezonluk yarislarimdan geldi, parca basi 5$ Phoenix ve Camaro'dan... etti 20$ toplam ve %30 indirimle 3 parca Donington/Phoenix ve Camaro 29$'a patladi yani sonuc bana 3 parca 9$'a geldi, bu birsey degil böyle kaliteli parcalar icin, isteselerdi seve seve 30$ bile öderdim :)

    YanıtlaSil