15 Temmuz 2014 Salı

Team Turkiye MotorSport 2014-07-15

EY TTM,
Geldik sezon 2'nin son haftasina, 11 hafta ne cabuk gecti beyler. Tum hafta muhabbetlerimizde herzamanki gibi cok eglenceliydi   ;)

Hemen gecelim son haftamiz ve fasulyenin inanilmaz faydalarina   ;)

Team Turkiye MotorSport 2014 Sezon2 SON Hafta Yaris Serilerimiz -


  •     Skip Barber Serisi - COTA 10 tur
  •     Grand Prix Legends Serisi - Interlagos 15 tur
  •     GT3 Challenge Serisi - Suzuka GP 30dk
  •     Indycar Serisi Oval Fix - Twin Ring Motegi 45 tur 
  •     Nascar C-Klas serisi Fix - Rockingham Speedway 35 tur
  •     Nascar B-Klas serisi Fix - Chicagoland Speedway 45 tur
  •     Nascar A-Klas Serisi Fix -  IndianaPolis Speedway 35 tur

 
- 2014 sezon2 hafta 12'nin en piskopat Yol versus Oval yaris kombosu -

Yol  : Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu Skippy ála COTA'dir. Pisti hepimiz biliyoruz, 4 gözle beklemistik emmeee umdugumuz gibi cikmamistir. Yinede gönlumuzde özel yeri vardir, orasida ayri bir konu. Anlayacaginiz bu hafta Skippy'cilere su yok su  ;)

Oval: Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu Silverado ála Rockingham'e aittir. Silverado en favori Nascar araclarimdandir fakat gel gelelim Rockingham benim bildigim iRacingdeki en puruzlu pisttir, sanki bu pistin yarisini yapmislar sonrada para yetismemis ve öylecene birakmislar...anlayacaginiz bu hafta Silveradocularada su yok, kuru ekmek bilem yoktur   ;)

Hepimize yeni haftamizda bol sanslar,

************************************************************************************************************************************

Team TÜRKİYE MotorSport Takimi 2014 Sezon 2 - Hafta 11 Sonuclari

- 2014 Sezon 2, Skippy Serisi Toplamda 3950 Yariscidan -


  • Eren, 552 Sampiyonluk Puaniyla 214'cu
  • Kerem, 236 Sampiyonluk Puaniyla 764'cu
  • TK, 229 Sampiyonluk Puaniyla 789'cu
  • Fevzi, 113 Sampiyonluk Puaniyla 1464'cu
  • Özgun, 76 Sampiyonluk Puaniyla 2041'ci

 
- 2014 Sezon 2, Skippy Serisi TimeTrial Turnuvasi Sonuclari - Toplam 949 Yariscidan -

  • TK, 427 Sampiyonluk Puaniyla 39'cu
  • Eren, 150 Sampiyonluk Puaniyla 118'ci
  • Özgun, 57 Sampiyonluk Puaniyla 361'ci 
  -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

 - 2014 Sezon 2, GT3 Challenge Serisi Toplamda 4943 Yariscidan-

  • Ozan, 1212 Sampiyonluk puaniyla 57'ci
  • Caner, 1181 Sampiyonluk Puaniyla 68'ci
  • Fevzi, 1002 Sampiyonluk Puaniyla 134'cu  
  • Bekir, 680 Sampiyonluk puaniyla 412'ci
  • TK, 557 Sampiyonluk puaniyla 632'ci 
  • Erdem, 310 Sampiyonluk Puaniyla 1421'ci
  • Eren, 246 Sampiyonluk puaniyla 1732'ci
  • Oguz, 133 Sampiyonluk Puaniyla 2621'ci
  • Enis, 125 Sampiyonluk Puaniyla 2710'cu

- 2014 Sezon 2, GT3 Challenge TimeTrial Turnuvasi Sonuclari - Toplam 1258 Yariscidan -

  • TK, 670 Sampiyonluk puaniyla 15'ci
  • Fevzi, 465 Sampiyonluk puaniyla 38'ci
  • Ozan, 365 Sampiyonluk puaniyla 58'ci
  • Caner, 95 Sampiyonluk puaniyla 320'ci
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
2014 Sezon 2, Grand Prix Legends Serisi Toplamda 231 Yariscidan -

  • Berke, 652 Sampiyonluk Puaniyla 16'ci

- 2014 Sezon 2, Grand Prix Legends Serisi TimeTrial Sonuclari - Toplam 117 Yariscidan - 

  •  Berke, 578 Sampiyonluk Puaniyla 4'cu
 -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Bu gectigimiz hafta en cok Eren'in isine yaradi, nerede yaristiysa, neye al attiysa Kral Matdas gibi altina dönusmustur. Bence git bir MilliPiyango al, buyuk ikramiye kesin cikar sana   ;)

GT3 serisinde Ozan takim 1'ciligini kapmistir, tebrikler. Bu hafta Anyami - Konyami belli olacak...

Muhabbetlerimiz olsun, yarislarimiz olsun, bikmadan - usanmadan antreman odalarinda birbirimizi kovalamacalarimiz olsun, TT'lerde birbirimizi gecmek icin ugraslarimiz olsun...muhtesem ötesi guzel ve eglenceli zaman geciriyoruz, bunun farkinda olun yeter   :)


-SAGLIK-
Simdi kisaca sizlere saglikli bir vucuda sahip olmanin hem ekonomi olarak cok daha ucuz ve de yapilan antremanlari gözunuzde buyutmenize gerek olmadigini yazayim.

Fit bir vucuda sahip olmanin en önemli puf noktasi, en buyuk sirri antreman degildir...Besindir! Dogru beslendigin an fit bir vucuda sahip olmanin %90'nini basarmis oluyorsunuz. Tabii ki bu kolay birsey degil, özellikle biz Turkler icin muhtesem zordur cunku bizim yemegimizin en bastaci yagdir...yagsiz lezzet olmaz diye dusunuruz, Yanlis!

Hersey aliskanliga bakar, saglikli ve fit bir vucudu ne kadar istiyorsun, 35-45 yasina geldiginde hastaliklarin baslamisinimi istersin yoksa 90'inda bile kari-kiz pesinde kosmayimi...ilk evvela kendine bu soruyu ciddi bir sekilde sorman lazim.

- Hayatta hicbirsey kolay degildir, hicbirseye caba sarf etmeden erisemezsin, sahip olamazsin -

En nihayet eger saglikli bir yasama gecmeyi dusunurseniz, sizlere besin yardiminda bulunayim...

-Uzak duracagin veya cok cok az bir miktarda kullanacaklarin-
  • Ekmek ve her turlu hamurlu besinler...bunlar genelde karbon hidrat saglar vucuda ve insanin vucudu kesinlikle karbonhidrata ihtiyaci var fakat vucudumuzun ihtiyaci "UN" Processed karbonhidrattir, "PRO"cessed degil yani...Dogal karbonhidrat lazim bizlere...dogada ekmek diye birsey yoktur, biz insanlar ekmegi yaratiyoruz/ortaya cikariyoruz, anlatabildimmi? Dogal karbonhidrat hangi besinlerde bulunur...Tahillarda(kurufasulye/börulce/nohut vs. vs.), yesil sebzeler...
  • Insan vucuduna Protein sart, proteinsiz olmaz. Yediginiz etleri herzaman suda haslayarak yiyin.
  • Insan vucudunun yagada ihtiyaci var ve tum yag ihtiyacimizi yukarida saydigim besinlerden elde ediyorsunuz. Ekmek ustune yag surmek, yemeklerinizi kizartmak icin yag vs. hem ihtiyaciniz yok, hemde kilo almaniza yardimci olur baska birsey degil.
  • Alkol icmeniz ölculu olsun. Bir oturusta yarim sise veya 1 sise rakiyi devirmek olmaz...önemli olan dozunu kacirmamak. Alkolden alabilecegin en guzel hal cakirliktir, Cakir olmanin ustune yoktur. Ayda 1-2 defa cakir olmak vucudunza herhangi bir zarari dokunmaz, tam tersi cok yararlidir...insan vucudunun alkole kesinlikle ihtiyaci vardir. Bunlarin arastirmalari var internette/kitaplarda, hayati boyunca alkol almayan insanlar daha az yasarlar, aynisi tersini yapanlar icinde gecerli...yani dozunu fazla kaciranda az yasar.
  • Cukulata, seker, dondurma, McDonalds, Pizza vs. vs. gibi besinlerden mumkun oldugunca uzak duracaksin ve olurda böyle cok zararli besinleri canin cekerse, tadimlik yemeniz en uygunudur.
Son haftamizda hepimize bol sanslar diliyorum,


Ve son olarak herzamanki gibi guzel bir paylasim,...siz olsaniz ne yapardiniz. Enis'i biliyoruz, o her halukarde baliklama dalardi   ;)



-Ne Mutlu Turkum Diyene-

8 yorum:

  1. Bu hafta Suzuka'ya rezalet başlamıştım ama az önce Suzuka'daki ilk galibiyetimi aldım :D Biraz toparlama evresine girdim :D Ve bir kez daha sıralama atmanın GT3'te ne kadar önemli olduğunu anladım :D

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler Eren,
    1600-1800'luklere kök sökturmussun ;)

    2 gundur iRacing'e cikamadim, bu aksam kacmaz, iRacing akar ;)

    YanıtlaSil
  3. :d Yeni takvim de açıklanmış.Suzuka ve Okayama'nın olmaması çok kötü :( Bunları çıkartıp Virginia'yı koymuşlar ya şaka gibi.Skippy'de de New HHampshire ve Summit Point yine takvimde.Bunların yerine de Spa ve Montreal olsa fıstık gibi olurdu :(

    YanıtlaSil
  4. Ilk yeni Takvim hafiften degisti, World Sports Car serisi C'den B'ye cikacak. Bunun haricinde bazi seriler ufak tefek degisikliklere ugrayabilir.

    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3264179.page

    Ilgimi ceken bayag bir seri var bu sezonda, tek problemim gunun 24 saati yeterli olmayacak, he he
    13'cu hafta etkinlikleride aciklandi, bugun-yarin Blogumuzu tazelerim ;)

    YanıtlaSil
  5. Indy500'de itinayla 3. olunur :D Bol cautionlı bol pitli yarışı 3. bitirdim.3saat sürdü toplam :D kalktığımda bir taraflarımı hissetmiyordum :D

    YanıtlaSil
  6. Tebrikler Eren, muhtesem yardiriyorsun Helal. Yeni sezona Takim olarak hepimiz ayni yaris odalarinda yardimlasarak yarisacaz gibi görunuyor ;)

    YanıtlaSil
  7. Bende PS4 aldım ve boş zamanımı onla geçiriyorum bugünlerde. Ama bu hafta gt3 te 8. haftayı tamamlamak üzere 1 yarış yapmam lazım. Kısa bir ara verdikten sonra bakalım performansım nasıl olacak.

    YanıtlaSil
  8. Iyi gunlerde olsun Caner,
    Bence bayag bir erken gecis yapmissin yeni jenerasyona. GT3'deki son hafta/ bugun son gunun yarisini kacirma yoksa takim 1'ciligini kacirirsin ;)

    Yarin - öburgune blogumuzu tazeliyorum...

    YanıtlaSil