1 Temmuz 2019 Pazartesi

Team Türkiye MotorSport 2019-07-01

EY TTM,

Yeni bir blog yazimiza hosgeldiniz. Gectigimiz hafta bilin bakalim neler oldu...

  • rFactor2'ye Italyadan 6 adet bedava Tatuus yaris araclari hediye edildi bizlere, yaw Hayat cok guzel diyorumda inanmiyorsunuz  ;)
    Araclarla kac gundur egleniyorum, baska simlere gecmekte gucluk cekiyorum, o derece gercekci. Studio 397 yine yapmis adamlar...Bodnarimla neye el atsam saatlerce icinden cikamiyorum ama rF2 bambaska bir yaratik, özellikle ISI ve Reizanin cikardigi paketler su an bildigim tum sim, arac ve pistlerin hepsini cok fena utandiran cinsten bir gercekcilik hissiyati yasatiyor, akillara zarar deyip buraya noktayi koyuyorum.

    This Is Tatuus!!!

    Ayriyetten Rf2'ye piyasadaki son tarihli lazerle taranmis LeMans pistide cikti, simdiye kadar surdugum en muhtesem LeMan pisti...iRacingi ne kadar taktir ettigimi biliyorsunuz ve iRacingdeki tum pistlerde lazerle taranmistir ama arkadas rF2'deki LeMansdan sonra iRacingdeki LeMans bildigin buzda suruyormussun hissi yasatiyor...ne bir puruz var, ne bir engebe sanki fransizlar dunyadaki en mukemmel pisti yapmislar iRacingde. rF2 (ISI ála Studio 397 ne cikarirsa cikarsin gözu kapali satin alin) sonrada bana yatip - kalkip dua edebilirsiniz ;)
  • RaceRoomdaki ilk etap zamanli yarislarimizi bitirdik. Toplam 5 ayri turnuvadaki galibiyet sonuclarimiz su sekilde...
    TK: 2
    Indy Arda: 3
    V3 Salih: -
    Tolga: -
    Kerem: 2

    Bu turnuvalarimiza katilan tum TTM arkadaslarimiza tesekkurler ve Muhtesem Sampiyonumuz Ardamizida candan tebrik ederiz...AccuForce o kadar!!! Hep beraber harika  eglendik RaceRoomun ilk etabindaki turnuvada, Hoydri Meydan 2'ci etaba  :)
  • Su an halen RaceRoomda ucuzluk kampanyasi suruyor, yaris sisteminiz varsa kacirmayin ve Automobilista 2 bu yilin sonuna dogru cikiyor, Yuru be, eglencenin dibine vuruyoruzda vuruyoruz  ;)



  • Sadece ucuzluk RaceRoomdami...Dirt Rallyler sudan ucuz, bazi kesimlerde Rallyden zevk almayana yarisci demezler  ;)


Yaris ekipmanlarinada kisaca degineyim, bu 150'ci kezmi oluyor, he he he

Eglendigimiz yaris dunyasinda kimse hizlanmak icin direksyon sistemine yatirim yapmaz. En iyi direksyon sistemi sana en Kral gercekci hissiyati sunar, saglam bir simulasyon yazilimiyla öyle bir gercekcilik yasarsinizki akliniz sasar, sizi tek basiniza bile saatlerce tek arac - tek pistle muazzam eglendirir ve su an icin piyasadaki en iyisi Bodnar V2'lerdir, buraya noktayi koyalim.

Hizlanmak icin en önemli ekipman pedallardir. Su an icin piyasadaki en iyi pedal sistemi Tiltonlardir.

Piyasadaki en iyi vites kollari SEQ ve H...Pro-Simin sattiklaridir.

Hareket eden kokpitlerde ise D-Box sisteminin ustune yok su an.



Yukarida siraladigim sistemlerin kagit ustlerindeki performans rakamlarina yukardan asagi- sagdan sola, tersden - duze istediginiz sekilde bakip baska daha ucuz alternatiflerle karsilastiranlar herzaman olur. Sonuc hicbir zaman sasmaz ve degismez.

Ucuzdan hicbir zaman en iyi Kalite - en iyi Hissiyat cikmamistir ve cikmazda, bu 1+1=2.

Eger "Itibardan tasarruf olmaz" ise...o zaman Yaris dunyasinda Kalite ve Gercekcilik hissiyatindan hicmi hic tasarruf edilmez   ;)






********************************************************************************

Spa24 yarisimiz icin sagolsun Arda tasarimimizi iyi bir sekilde temizledi ve cok daha guzellikler ekledi, sayesinde hersey cok daha guzel olacak, ellerine emegine saglik Indy Arda, harikasin kardesim  ;)

Bununla beraber Spa24 takim yarisimiz icin antreman aksamlarimiz carsamba ve pazar aksamlari.






Yaz geldi diye sadece uzanip tembellesmeyin, uzunca bisiklet turlari yapin, bol bol yuzun vs. vs....bununla beraber tabii ki caniniz cektiginde biranizida icin, dondurmanizida yiyin, önemli olan gunahinizi ölculu tuketin  ;)


Bir dahaki blog yazimizda görusmek uzere, en guzel gunler sizlerin olsun,





- Ne Mutlu Türküm Diyene -




4 yorum:

  1. Ellerine sağlık, Bodnar çöp.
    Alacam 4 adet bodnar, motorlarından mc yapacağım, çıkacam üstüne, vuracam kırbacı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirbacla kardesim, Bodnar köpegin olsun ;)

      Sil
  2. Hahahahahahaha :))) Erol abi alemsin ... yazı Harika olmuş raceroom akar .... :))) tek rakibim TK ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halen RaceRoom sevenler dernegine uyeyim ama RaceRoomu hic sevmeyenler dernegine uyeligime az kaldi...sen daha devam et beni gecmeye :P

      Sil