10 Mayıs 2016 Salı

Team Turkiye MotorSport 2016-05-11

EY TTM,
Hafta 9, havalar - sohbetlerimiz - haberler ve yarislarimiz 10 numara   ;)

Hemen sicagi sicagina iRacing 19 saniye Das Im-Ola...


Ardindan iRacing Dis iz VeLeNe  ;)


Bu haftamizin yaris listesinide ekleyelim, bu hafta GrandTouring ve pazar gunku 4 saatlik VLN akarrr  ;)



Bunlar haric, özel istek uzerine Nordscheliefedeki 24 saatlik yarisin 31 saate cikarilmasi icin kampanya baslatiyoruz  :)


Das LeMans'dan haber yok simdilik...Bekir kardesimin favorisidir, umarim önumuzdeki sezona yetistirirler.



Simdi gelelim fasulyenin faydalarina,...



- Team Turkiye MotorSport Yaris Serilerimiz / Hafta 8 Sonuclari -

SpecFord serisi toplamda 1822 yariscidan
  • Fatih A. 629 Sampiyonluk puaniyla 40

Skipp Barber serisi toplamda 4788 yariscidan
  • Gökhan 547 Sampiyonluk puaniyla 161
  • Enis 394 Sampiyonluk puaniyla  334


BlancPain Sprint serisi toplamda 5147 yariscidan
  • Huseyin, 547 Sampiyonluk puaniyla  592
  • Erol, 457 Sampiyonluk puaniyla 831 (Takim numaramiz)
  • Volkan, 156 Sampiyonluk puaniyla 2475

BlancPain Sprint serisi TTM TimeTrial turnuvamizda toplam 813 yariscidan
  • Huseyin, 526 puanla 14
  • Erol, 485 puanla 18
  • TK, 459 puanla 21

iRacing Grand Prix serisi toplamda 372 yariscidan
  • Mustafa, 494 Sampiyonluk puaniyla 64


Gectigimiz hafta Skippy ve Specracer serilerinde ciddi bir artis göruyoruz. Bu hafta pistten katilimda neredeyse yerinde saymis. Bu hafta GT3'te Silverstone var, katilim daha bir yukselir.

Bu haftanin Nordschleife harici piskopat pist/arac kombosu Skippy ve SpecRacer. Mid-Ohio'nun engebeleri, Road Atlantaninda uzun duzlugu ve ilk viraj ve sonraki virajlari yarislarin cok zorlu gecmelerini saglayacak, katilimcilara simdiden bol sanslar  ;)

****************************************************************************************************

Evet efendim geldik Yaz mevsimine...kuslar civil civil ötusuyor, havalar simsicak, is ve guc temposu hafifce dustu, Efeslerimi ön siparise gecmisim ve mangal style akarmi - akar  ;)

Her ne kadar guzel ve keyifli yemekler yesekte, ölcusunu fazlaya kacirmayin, buna alkol giderinizde dahil. Guzel besinlerle beraber yerinizde durmayin, yuruyusunuzu, bisiklet, inlines, yuzmenizi vs. vs. eksik etmeyin, agirlik antremanlariniz ve cooook hafiften karin calismalariniz. Karin kaslariniz icin antremandan daha önemlisi dogru beslenmedir.


Yasa göre muamele! 

  • 25 yasina kadar olan kardeslerime söyleyecegim tek cumle...Hayatin tadini cikartin, ye-ic - önemli olan antremanini boslama. Aksam saatlerinde tikinmadan uzak dur  ;)

  • 26-31 yas arasi migdeye indirdigine hafif dikkat et...yemek sonrasi 30-40 dakikalik sakin tempolu bir yuruyus, vucudunun formunu uzun muddet guzel seklinde durmasini saglar.

  • 32-40 yas arasi, iste burada dikatli olmaniz cok önemli cunku vucut gelismeden cikip basbayag ölmeye dogru ilerliyor. Bu yaslanmanin önune gecmek imkansiz fakat yaslanmayi yavaslatabilirsiniz-geciktirebilirsiniz. Dogru beslenme yani ciddi anlamda saglam bir diyet sart ve istikrarli fakat cok zorlamadan bir antreman sekli fazlasiyla yetecektir.

  • 41-ve ustu, Ayvayi yemisler kulubune hosgeldiniz diyorum, he he Tabii ki bu sadece bir saka, 40 yas ve ustu denince hayat bitmis demek degildir, tam tersi bu zamanda yani 2000+'larda 60 yas bile orta bir yas sayilir. Artik dogru beslenme bilgileri her yerde bulunuyor, dogru besinler uygun fiyata her yerde satiliyor...tek gereken "Ben saglikli yasamak istiyorum" demene bakiyor. Saglikli bir hayat icin, fit bir vucut icin dikkat etmen gereken 90% yedigin besindir,10%'da antreman.



****************************************************************************************************

Benim fiberin baglanmasina az kaldi. Tum is 3 kademeden olusuyor.
  1. Yola fiber dösenecek = check
  2. Yoldan - eve fiber cekilecek = check
  3. Evin disindan, evin icine fiber baglanacak...bir bu kaldi sonrada ver elini Das CigaBit  ;)



Ve son olarak herzamanki gibi guzel bir paylasim,...tesekkurler Husnu,




- Ne Mutlu Turkum Diyene -

11 yorum:

  1. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah Husnu,
    Kacirdigim birkac haber oldugunu dusunuyordum...bir tanesi Erol'un TTM Ford Mustang tasarimi...Haftaya eklerim artik o paylasimi :)

    YanıtlaSil
  3. Paylasim icin tesekkurler abi, yalniz 113. luge yukselmistim bu hafta Skippyde onu yazmamissin alacagin olsun :) Saka bir yana boyle her hafta paylasim yapmak kolay degil emegine saglik diyorum.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık abi, Artık ciddi ciddi zamanı geldi, akşama Mustang Nordschleife, Hafta sonu VLN Nordschleife, haftaya skip barber Nordschleife, sonra gt3 Nordschleife, ve arkasından Nordschleife geldi çattı. Yani anlayacağın sezon kapanana kadar Nordschleife :)

    YanıtlaSil
  5. Eyvallah beyler,

    Gökhan,
    Ben istatistige baktiktan sonra yaris yaptin zannedersem ve sampiyonluk puanini yukselttin ondan siralaman biraz hatali gözukuyor ;)

    Erol,
    Agzindan Bal akiyor Bal. Aksama Ford a lá Masteng akar veee....benim fiberin baglanmasi 2-3 hafta surer denmisti ama ne 2-3 haftasi kardesim, yarin gelip bagliyorlar bile :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi gözün aydın, Fiberi bit manyağı yaparsın artık :)

      Sil
    2. Eyvallah Erol,
      Bil bakalim yarin kim ise gitmiyor :D

      Sil
  6. Bilgiler için teşekkürler abi, LeMans ile bîrlikte bi hybrid lmp1 getireylerdi yaw, o düzlükler nasıl geçecek ;)

    Bu hafta VLN'e 3 araç ile solo girmeyi düşünüyoruz. 24 saatte gece 3'er stint atmamız gerekecek, onun provasını yapacaz :)

    İnşallah sizlerle de denk geliriz yarışta, hepinize kolay gelsin şimdiden iyi eğlenceler, saygılar ;)

    YanıtlaSil
  7. Eyvallah Bekir,
    Le Mans ile birlikte kesin ayri guzellikler sunacaklarina eminim ;)

    Bizlerdede VLN'de herkez tek tabanca takilacak,...Burasi Nordschleife - tek takilmayani döverler, he he
    Dedigin gibi 24 saat icin saglam bir antreman olacak. Attiginiz surelere baktimda ayni oda biraz zor gibi...halen nereleri kestirmeden gittiginizi cözebilmis degilim...saka bir yana cok saglam zamanlar atmissiniz, Helal olsun beyler ;)

    YanıtlaSil
  8. Eyvallah abi :) ben limite dayandım şimdilik ama Fevzi daha da iyileştirebilir. Kay'in sürelere bakınca tüm donanımı satasım geliyor hehehe :) antrenmanla süreler epey iyileşiyor abi, tabi set de çok önemli, 165 virajın ve hayvani düzlüklerin aynı yerde olduğu bir pistte herşey jilet gibi keskin yapılmalı; set, sürüş, konsantrasyon... Pazar günü biraz daha Q kasarım ama iyileşecek gibi değil pek, zamana ihtiyaç var, ringi tanımak zor. Hepinize keyifli ve belasız yarışlar ;)

    YanıtlaSil
  9. Dediklerine 100% katiliyorum kardesim. Nordschleifede surdukce devamli gelisme saglanan nadir pistlerden biri, sizlerede bol sanslar...1,2 ve 3'culuk bekliyorum sizlerden, bakma bazilari az biraz daha hizli olabilirler ama burasi Nordschleife...tek bir hataya bakar ;)

    YanıtlaSil