12 Ocak 2016 Salı

Team Turkiye MotorSport 2016-01-12

EY TTM,
2016'ya girdik beyler, hepimize hayirli-ugurlu olsun. Benim icin 2015 Noel ve yeni yil sonuclari +6 kiloya patladi ve 2016'nin ilk haftanin antreman ve dogru beslenmenin sonuclari sayesinde direkman 3 kilo verdim yani su an toplamda 3 kilo fazlaligim var, onuda önumuzdeki haftalarda eritirim. Noel ve yeni yil boyunca sadece gunluk 1 saatlik kosumu yaptim, onun haricinde herhangi baska bir antreman turune bulasmadim. Asagidaki resim 2016'nin ilk antreman sonrasina ait ve gördugunuz gibi alt göbek baglamisim -  baklalar malesef kayboldu sadece hafiften izleri duruyor, kol, gögus ve omuz kaslari sönmus biraz ama... temeli bende kisa zamanda tekrar ful randuman calistiririm onlari. Hedef belirlendi, görev basina  ;)

Gecen yazimda yazdim, buraya tekrar altini cizerek belirteyim. Fit bir vucut icin Genelde yediginiz besinin karb ortalamasi 27%-34% arasi , en fazla 19% yag ve gerisi Proteinden olusmasina dikkat edin.









Yeni yilin ilk haftasinda oglumda kendi evine tasindi, kendisi cok memnun...Ben ve esim onun yoklugundan zorlaniyoruz, fena alismisiz oglumuza ve ister istemez bir bosluga dustuk. Sagolsun Emir ve annesi ile görusme imkanim oldu gecen aksam ve tecrubelerini paylasmalari benim icin cok faydasi oldu, cok cok tesekkurler. Asagida dairesinin resimlerini paylasiyorum, toplam 36m2 oturma odasi  ve yatak odasi + mutfak ve banyo, daire yeni yapim...universite ve spor salonuna 50 ile 150 metre uzaklikta, yasadigi sehir universite sehri, 100mbite 10€ dahi ödemiyor kisacasi keyfi keyif  :)







Cocuk sahibi arkadaslarimiz var, onlara bir cift sözum var. Cocuklarinizin degerini iyi bilin, bol bol resim ve videoya cekin, onlari uzmeyin, ufak-tefek hatalarini anlayisla karsilayin...evlatlarimiz kisa sureligine bizlere emanet edilmsitir ve kendi hayatlarini kurmalarinin vakti bir nefes kadar hizli geciyor. Her ne kadar hazirlikli olsanizda, zamani gelince yine bir bosluga dusmeniz kacinilmazdir, bunuda aklinizdan cikarmayin.


X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X


Simdi gelelim fasulyenin faydalarina,...

Yeni yil ile beraber saglam adimlarla 2016'nin ilk sezonunda yardiriyoruz. Nordschleife resmi olarak eklenen serilerde ciddi bir ilgi ve artis gördu, bir dahaki sezona resmi serilerde daha fazla Nordschleife görecez   ;)

Team Turkiye MotorSport 2016 ilk blog yazimizin haberlerini Fatih, Husnu, Erol, Volkan ve Emir susleyecekler daha cok.


Husnu, bildiginiz gibi 2'ci defa baba olma yolunda, simdiden tebrikler Husnu, sizlerin adina cok sevindim kardesim, ayni anda Husnu cok yakin zamanda ful OSW sistemine kavusup bizlerle her turlu bilgiyi forumumuzda paylasacak, Haberlerimize Husnuyle devam ediyoruz.  Sistemini 3'lu 27" 144hz monitörlerine yuksletti ve ayarlardan tut, resim paylasimlarindan tut, performansina kadar tum bilgileri sagolsun bizlerle forumumuzda paylasti, ellerine-emegine saglik kardesim  LINK    ;)

Volkan'da birkac aya baba oluyor, simdiden Babalar kulubune hosgeldin diyoruz ayni anda iRacing ve aramiza tekrar geri geliyor, bu yetmezmis gibi DIY model High-End bir sistem kuruyor kendisi. Tum bilgileri ve resimleri forumumuzda görebilirsiniz LINK

Emir'de 3'lu monitörlere gecis yapti, tebrikler ve 3'lu ekranlar kulubune hosgeldin kardesim. Bunlarin haricinde kendisine guzel bir kokpitte yapmistir, LINK Yanilmiyorsam Emir'de OSW sistemine gecis yapacak yakin zamanda....resim, video ve her turlu bilgi alis-verisini bekliyoruz   ;)


Erol'da ilk Nordschleife 1'ciligini kapmistir, tebrikler. Fatih'de cok saglam yardirmistir Nordschleife'de...durmak yok, tam gaz devam  ;)

Bu arada Team Turkiye MotorSport takimina ait herkez Erol'un hazirladigi tasarimlari kullanmaniz önemlidir, bunu buraya tekrar bir vurgulayayim. TradingPaints konusunda yardim gerekirse severek yardimci oluruz.

Erol sagolsun son cikan F1 aracini ve diger RUF tasarimlarini eklemistir, LINK




iRacing'i biliyorsunuz tamamen web uzeri kurulmus bir sistemdir ve malesef halen sistem ful randuman calismiyor. Noel-Yeni yil derken problemler haliyle devam etti, umarim yeni yilimizda bir an evvel tum sorunlari cözerlerde bizlerde rahatca eglencemize bakariz  :)


- DAYTONA 24 -
iRacing'de bu ayin 23'unde (cumartesi) Turk saatiyle 15:00'da 24 saatlik Daytona yarisimiz olacak. Yarisilacak araclar arasinda C7 ve GT3 araclari var. Bu konuda forumumuza bir baslik actim LINK, orada dusuncelerimizi paylasiriz hep beraber  ;)


Bu haftamiz icinde son olarak guzel bir video. Paylasim icin tesekkurler Husnu,




- Ne Mutlu Turkum Diyene -


13 yorum:

  1. Abi bilgiler ve pylaşımlar için teşekkürler . Bende Almanya Frankfurt dayım . Fuar var . Cumartesi akşam döneceğim . Yakında olan varsa beklerim . Osw nin kalan parçaları tr ye giriş yapmış . Haftaya teslim alırım diye tahmin ediyorum .

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık abi, Baklaların kaybolmuş hali bu ise ben gideyim kendimi bir yerlerden atayım :)

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah beyler,


    Husnu,
    Size kolay gelsin ve fuarda bol isler dileklerimle. OSW'nin dun aksam kulaklarini cinlattik, Mucahit'te OSW cakacam diyor...Fanatek'le evi zelzele etmesi yetmedi, niyeti evi yikmak diye dusunuyorum :D

    Daytona 24'e katiliyorsun degilmi...OSW ile yani ;)



    Erol,
    Tekrar T500'un iyi gunlerde olsun, Daytona 24 birinciligi kesin elimizde artik :D

    Dun aksamki sohbetlerimiz 10 numaraydi. 50 yasina göre su anki vucudum fena degil, fazla ugrasmadan cok daha iyisini yapabilirim ve asil önemli olanda bununla beraber kendimi daha dinamik, daha enerjik ve daha iyi hissetmem olacak tabi emmee 8 baklala, kasli bir fit vucuda sahip olmak guzel bir bonus ;)

    Bu arada sen ve ben neredeyse 2 kisi Daytona 24'u bitirebilecez gibi yaw, he he he
    Bizler var ya yaslanmayiz yaw ;)

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah abi, güzel bilgiler. Mp4-30'u da halletmiş Erol abi, ellerine sağlık, haftasonu boyayayım bizim mobilet sesli mp4-30'u. Siteden indirebiliyoruz sanırım tasarımları. Sitedeki kullanıcı adını unuttum ama uğraşırsam çıkar mutlaka, olmadı yeniden üye olurum.

    Cumartesi işim çıkmazsa tribündeki yerimizi alır, seyirci desteğine geliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şifre hatırlat kısmına girdiğin zaman iracing hesabı üzerinden mesaj gönderiyor. oradaki linke tıkladığın zaman yeni şifreni giriyorsun.
      Mustafa sana birde isimli yapmıştım. Eposta adresine göndermiştim. onu kendi tradingpaints hesabının üzerinden yükleyip kullanabilirsin.

      Sil
    2. Evet abi sağolasın yeni gördüm e-postayı. Şifreyi de hallettim, üye olmuşum da aktive etmemişim nedense. Trading paints'i de netten bir inceleyeyim, nasıl kurulduğunu anlamazsam rahatsız ederim yine.

      Sil
  5. Elegan abi fotografını şimdi görüyorum gögüs-kollar o biçim.Valla helal olsun bide formda halim degil diyosun.18-20 lik delikanlıları cebinden cıkarırsın bu halinle bile.Keep digging !!

    YanıtlaSil
  6. Eyvallah Mustafa,


    Eyvallah Fevzi,
    Ilk antreman sonrasi haliyle gögus-kollar sisikti fotograf aninda. Yaza dogru noelden evelki halime geri dönerim ve aynen dedigin gibi guzel kardesim. Keep digging is teh word ;)

    YanıtlaSil
  7. Valla Elegan abi sendeki azim bende olsa neler yapıcam .d Tebrikler abi cidden Fevzinin dediği gibi cebinden çıkarırsın çoğu insanı bu halinle..

    Bu arada bildiğiniz gibi Canada yolcusu olduğum için G27 setini satmaya karar verdim malesef.. Artık ordan daha iyi birseyler alırım diye dusunuyorum :) Sahibinden sitesinde ilana koydum 725 den ama takım içi arkadaşlar için geçerli olan bir fiyat değildir :) Aklınızda olsun almak isteyen olursa acil ulaşın bana .d

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu arada arabayıda satıyorum ilgilenen varsa bu ayın 21 ine kadar satmam gerekiyor ne var ne yok :)

      Sil
  8. Eyvallah Oguz,
    Sana simdiden iyi yolculuklar kardesim. Bir aksam musait zamanin olursa Kanada'ya gitmeden bir TS'ye ugra. Bu arada araba neydi, marka-model vs.?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol abi, bu akşam ugrarim olmadı yarın akşam kesin gelirim. Araba detayları için direk Link paylaşıyım;
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-ford-focus-1.0-ecoboost-trend-x-hb-sahibinden-77.000-km-263513806/detay

      Sil
  9. Tamamdir Oguz,
    Bu arada araban gayet temiz ve guzel.

    YanıtlaSil