18 Ocak 2016 Pazartesi

Team Turkiye MotorSport 2016-01-19

EY TTM,

Gectigimiz haftamizda herzamanki gibi 10 numara gecti, ve asil eglencenin dibine Daytona 24 gecesinde vuracaz, gelsin kahveler - caylar - sandövicler...Hayat cok guzel beyler   ;)


2016'ya Emir zehir gibi basladi. Daytona 24 yarisimiz icin birbirini kovalayan guzel fikirleri LINK, bunlarin gercek hayattaki yaris tecrubesindende kaynaklandigini dusunmuyor degilim bu arada  ;)

Bu yil bizler BMW ile yarisiyoruz, Momentum 4 Life aka Bekir&Co ise C7 gibi sakat aracla dalacaklar Daytona 24'e, Yaris Tanrilari yardimcimiz olsun, he he, hepimize simdiden bol sanslar arkadaslar  ;)




Ilk ve en önemli hedefimiz yarisi saglam arac ile bitirmek ve guzel vakit gecirmek. 24 saatlik yarislarda ihtiyac olursa ancak son saatinde kapismalara girilir görusundeyim, onun haricinde 22-23 saat araci korumayla beraber istikrarli turlari atmaktir. TS serverimiz hazir ve 24 saat aciktir, en gec cumartesiye takim-taklavatida bir gözden gecirmekte fayda var beyler, kablolar, internetiniz vs. vs.   ;)


Team Turkiye MotorSport takim haberlerimizde ise Fatih ile son görusmemizde yeni bir Baba bilgisayar cakacakti eger hersey yolunda giderse Daytona24'e o da katilacak, Volkan'da el yapimi - göz nurumuz pedalini...su an daha tam ismini bilmiyoruz hazirlayabilirse onunda Daytona24'de tuzu-biberi olacak. Volkan'in pedali hakkinda daha ayrintili bilgiler icin LINK


Erol'da T500'lenmistir, iyi gunlerde olsun tekrardan, piyasadaki en iyi ve saglam direksyonlardan birisi  :)

Bildiginiz gibi fabrikatörumuz Husnu, OSW'sine kavustu - gözunaydin kardesim, resimleride paylasti...kacirmayin, LINK. Tekrar iyi gunlerde olsun Husnu  ;)

Malesef biraz uzucu haberimizde var, Caner TTM'den ayrilmaya karar verdi, ona bol sanslar diliyoruz.

Teamspeak serverimizin sifresi degismistir, adres halen aynidir, bu konuda takim uyelerimize ve M4L uyelerine iRacing uzeri yeni sifreyi gönderdim eger olurda aranizda birinizi unuttuysam kusuruma bakmayin arkadaslar yaslilik kolay degil, bana haber vermeniz yeterli olur   ;)


Fevzi sagolsun gecen aksam TS'ye ugradi ve guzel sohbetler harici degisik Liglerde Nordschleife yarislari bilgilerini paylasti, su Daytona24 yarisimiz kazasiz-belasiz gecsin, onlarada bir göz atacam. Forumumuzda daha ayrintili bilgilere gireriz. Simdilik Fevzi'ye tesekkur olarak guzel bir resim paylasiyorum asagida, afiyet olsun kardesim  ;)
Forumumuz icin LINK



En nihayet buralari -20'lere dustu, ne hasta olursun - ne birsey. Tam tersi insani muazzam zihinde tutuyor böyle misler gibi hava...herzaman oldugu gibi bahcemizde onlarca kusa yem veriyoruz ve bazen elimde sicacik kahvemi yudumluyorum, hemde onlari izliyorum, buyuk mutluluk arkadaslar  ;)
Beyaz Isvec'ten selamlar  :)





- Multi De La Medya -
Yeni Cengiz Bond filmini izleme imkanim oldu ve bu olmus beyler, Daniel Craig ve Léa Seydoux'un performanslari 10 numara, bence simdiye kadar yapilmis en iyi 3 Cengiz Bondlara girer. Teh Spectre'yi kacirmayin, saglam bir yapit.

Yakin zamanda Rise Of Teh TombRaider ve FarCry Primal bilgisayara cikiyor. Rise Of Teh TombRaider'in demsounu oglumun X1'inde denemistim ve harika bir yapit olmus arkadaslar. FarCry Primal ise FarCry4'den sonra buyuk ilgiyle bekledigim bir oyun, eminim bu da 10/10'luk bir yapit olur   ;)

Dizilerde ise Netflix'den Jessica Jones'un ilk bölumunu izleme imkanim oldu ve muhtesem sardi...hikaye, ses, atmosfer cok saglam arkadaslar, bunuda tavsiye ederim.

Ve son olarak evinizde internet kablolarindan kurtulmak isteyenler icin Powerline sistemi tavsiye olunur, oyunlardan tut, degisik medya streamleri icin wirelesden cok daha kaliteli bir secenek sunuyor...ayrintili bilgi icin muhakkak Tolga'nin yazisini okumanizi tavsiye ederim, LINK



Sporun hayatimizda ne kadar yararli ve önemli oldugunu biliyoruz. Dogru beslenmeninde önemi bir o kadar degerlidir ve sagligimizi / kendimizi iyi hissetmemizdeki rolu tahmin edemeyeceginiz kadar buyuk. Herseyde oldugu gibi ilk adim herzaman "Planlama"dir. Plan yap, hedefi belirler ve hedefe ulas, bu is bu kadardir!
Eger spor yapma imkanin olmasa bile, bol bol yurumeye calis...ne bileyim bakkala-cakkala arabayla degilde yuruyerek git, 1 durak önce otobusten in ve eve yuru. Her ne yaparsan yap, yerinde durma!


Son olarak herzamanki gibi guzel bir video paylasimi, tesekkurler Emir ve 3'lun iyi gunlerde olsun.





- Ne Mutlu Turkum Diyene -


7 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi

    YanıtlaSil
  2. Abi ellerine sağlık.
    Daha şimdiden hafta sonu Daytona24 stresi sardı! Ne halt yicem bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah Husnu,

    Eyvallah Erol,
    +1, en kötusu cok guzel eglenecegiz hep beraber ;)
    Su Daytona24 sagolsun her aksam icin gunduzden planlarim olmaya basladi, buna birazda Emir sendromu diyorum artik :P
    Isyerinde acaba su viraji söyle alirsam, su turda ASC yukseltirsem böyle zaman kazanirmiyim derken bir bakiyorum aksam olmus bile ama var ya isyerimde Allah'tan agir makine filan kullanmiyorum yoksa ortaligi kesin Destruction Derby'ye cevirirdim :D

    YanıtlaSil
  4. Elegan abi şifeyi neden hep bana göndermeyi unutuyosun :D İstemiyosan söyle yani :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kusuruma bakma Oguz, 2'dir unutuyorum, akil-makil kalmadi iyimi...
      Bundan böyle ILK mesajlar herzaman sana gidecek, Kanada'da olman önemli degil...Fizana tasinsan yinede ilk mesajlar sana gidecek o.k. ;)

      Aksama görusuruz,

      Sil
  5. Abi eline sağlık teşekkürler yazı için de pasta icin de :P şuan bu satırları yazarken pasta-börekleri götürüyorum üstüne de senin yolladigini yerim artık :D

    YanıtlaSil