24 Eylül 2015 Perşembe

Team Turkiye MotorSport 2015-09-24

EY TTM,

Yeni sezondaki ilk haftamizi basariyla bitirdik. Yarislarimiz genel olarak cok guzel ve zevkli gecti, sohbetlerimiz ise herzamanki gibi 10 numara. 2'ci haftayada saglam adimlarla devam ediyoruz   ;)

Birkac guzel haberlerim var hemen onlari paylasayim. Husnu, 2'ci defa baba olacak, Allah anali-babali buyutsun, senin adina cok sevindim kardesim. Dun aksam kizininda guzel sesini duyduk, mazallahi var sesinden buyudugu ve abla rolunu cok guzel oynayacagi rahatca duyuluyor  :)

Son haftalarda takimimiza yeni arkadaslar katildi. Kenan ve Serdar. Kenan ile daha tanisma imkaniniz olmadi, Kenan'i yillardir tanirim cok iyi ve efendi birisidir, kulaklik siparisi vermisti son görusmemizde, eline gectigi gibi teamspeake aramiza gelecek. Dun aksamda Serdar arkadasimizla tanisma firsatimiz oldu, kendisi Rusyada yasiyor ve cok yakin zamanda o da baba olacak, Allah anali-babali buyutsun kardesim, senin adinada cok sevindim   ;)

Anlayacaginiz TTM'e devamli taze kan saglaniyor, Team Turkiye MotorSport'un gelecegi saglam sutunlar ustunde insaasina devam ediliyor   :)

Uzun aradan sonra Efkan De La Askerimizde gelip sohbetlerimize senlik katti. Malesef elindeki OSW halen daha tam anlamiyla calismiyor, umarim bir an evvel problemi giderirsin ve yaris zevkini 10'a katlarsin   ;)



Bugun kurban bayrami beyler, hepinizin kutlu olsun.


Burada bugun hava biraz kapali ve yagmurlu ama kuslar her zamanki gibi civil civil ötusuyorlar, ise giderken orman kenarinda bir porsuk ve tilki gördum...hayat cok guzel beyler - eve kapanmayin, keyfini cikarin   ;)


Antremaninizi, saglikli beslenmenizi ihmal etmeyin...70 yas, hayatin yarisi bile degil. Hayata olumlu bir bakis acinizin olmasi sizleri aninda 20 yas genclestirir, saglikli beslenip - istikrarli bir sekilde sporda yapiyorsaniz sorunsuz 130'u görursunuz. Kisacasi....Bodnar akar   ;)

Son olarak herzamanki gibi guzel bir paylasim,...iyi izlemeler ve aksama pistlerde görusuruz  :)




- Ne Mutlu Turkum Diyene -

4 yorum:

  1. Eline sağlık abi, hüsnü ve serdar gözünüz aydın, allah analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin.
    Herkesin bayramı mübarek olsun

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler için teşekkürler abi .
    Aramıza katılan yeni arkadaşlar tekrar hoşgelmişler
    Koray güzel dileklerin için teşekkürlet . Darısı olmayan arkadaşlara inşallah
    Kurban bayramımız mübarek olsun

    YanıtlaSil
  4. Herkese iyi bayramlar. Hüsnü, Serdar gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah.

    YanıtlaSil