10 Haziran 2014 Salı

Team Turkiye MotorSport 2014-06-10

EY TTM,

Tum haftaki muhabbetlerimiz ve yarislarimiz gayet guzel gecti, herzamanki gibi cok guzel eglendik  ;)

Bazen stresli bir gun gecirmis oluyorum veya aklimda takilmis konular oluyor, eve geliyorum hanim beni kapida sicak bir öpucuk ve kahvemle karsilar, oglumla sarilarak selamlasiriz, Kangal'im eve gedigim icin sanki bayrammis gibi cocukca sevinir...ardindan harika bir yemek "Saglikli olacak tabii, he he" ve cikiyorum iRacing'e o an surmeyi istedigim araci alip haftanin pistinde turluyorum ve hooooop, sanki sihir banyosu almis gibi ustumdeki tum agirliklar ucuyor - gidiyor. Hayat cok guzel arkadaslar, bulundugunuz zamanin, yasinizin ve sahip oldugunuz herseyin farkina varin ve yasam denen guzeli yavas yavas sindirin   :)


Dun E3 vardi...Yeni oyunlar, yeni teknolojiler ve yeni oyunlarla - yeni teknolojilerin ortak calismalari gösterildi bizlere. E3'un önemi buyuktur benim icin cunku E3'e oglumla beraber hazirligimizi yapariz yani pek yararli olmayan fakat hosumuza giden gunahkar :P veya daha dogrusu insan vucuduna pek yararli olmayan yiyecekler yiyerek "Baba - Ogul" yanyana izleriz E3'umuzu   ;)

Benim sahsi felsefem...Cok nadiren olsada bazen böyle kucuk gunah islemekte sevaptir, böyle kucuk degisiklikler hayatimiza/yasantimiza perspektif verir, renk katar   ;)


Simdi gelelim takimimizdaki en guzel haberlerden birine...
Erdem ve hanimi bundan birkac hafta evvel saglikli beslenme ve spor ile baslamistir, buna gecen hafta Bekir'de katilmistir. Bunlar cok guzel haberler arkadaslar, adiniza ne kadar cok sevindigimi bilemezsiniz.
Ilk hedefiniz basladiginiz spor ve saglikli beslenmeyi birakmamaniz olacak. Gun gelecek cok rahat bir sekilde sporunuzu yapabileceksiniz ve gun gelecek hic spor yapmak istemeyeceksiniz. Nasil bir kisilige sahip oldugun iste o kötu gununde belli olacak, cunku kolayi herkez basarir!



Saglikli hayatima ilk basladigimdaki en önemli hedefim ustumdeki fazlalik kilolari atmakti, hicbir sekilde spor yapmayan ben hic olmazsa biraz hareket iyi gelir diye dusunup - baslamistim su anki hayatimin temelini atmaya. Bugun ise beslenmem ve sporum konusunda cok daha titizim...tabii ki aradan 1 yil civari gecmis ve özellikle besinler uzerine yuzlerce sayfa okudum ve cok daha fazla bilgilendim.




Malesef cok cirkin bir haberimde var. Su asagidaki göruntu az-cok herseyi gayet acikca ortaya sergiliyor. Sen TURK topraklarinda yasa, TURKIYEDE karnini doyur ve TURK'lere inanilmaz kin ve nefretle yasa, bu nasil bir mantiktir anlamasi cok guc.

Mehmetcigimizi, ulke icindeki bayragimiza sahip cikamayacak kadar aciz bir duruma dusurenlerde utansin diyecemde, nerde o gunler.

Icimizdeki curuk elmalari, gericileri, vatan hainlerini ve özellikle bunlara destek verenleri ayiklamanin zamani coktan geldi.





- Ne mutlu Turkum diyene -
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-



Simdi gelelim 2014 Sezon2'nin 7'ci haftasina, evet beyler sezonu coktan yariladik ve gectik bile. Insan guzel eglenince zaman cok cabuk gecermis derler misali   :)



Team Turkiye MotorSport 2014 Sezon2 Hafta 7 Yaris Serilerimiz -


  •     Skip Barber Serisi - Circuit Park Zandvoort Club 21 tur
  •     Grand Prix Legends Serisi - Road America 12 tur
  •     GT3 Challenge Serisi - Circuit Zolder GP 30dk
  •     Indycar Serisi Oval Fix - Homestead Miami Speedway 50 tur 
  •     Nascar C-Klas serisi Fix - AutoClub Speedway 30 tur
  •     Nascar B-Klas serisi Fix - Michigan International Speedway 35 tur
  •     Nascar A-Klas Serisi Fix -  Michigan International Speedway 45 tur

 
- 2014 sezon2 hafta 6'nin en piskopat Yol versus Oval yaris kombosu -

Yol  : Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu benceGrand Prix Legends Serisine ait. Diyeceksinizki ama abi bu hafta Road America var, her yer duzluk, yollar genis, rahat gecisler yapilir vs. vs. Pist okeyde, Lotus49'a göre degil bence, Lotus49 bol virajli pistlerde cok daha rahat kullanilir cunku devamli ayni hizda tutmaya calisirsin araci ama RA'daki gibi uzun duzluk, son suratten sonra bir anda feci bir sekilde araci 41 dereden su getiurirmiscesine durdurmaya calisip sonradan tekrar hizlanma...kaydirmadan, bantlara gecirmeden, bunun cok zor olduguna inaniyorum. En azindan denemesi bedava, kolay diyen sursunde göreyim   ;)

Oval: Bu haftanin en piskopat arac/pist kombosu Silveradoya ait, buradaki zorluk tamamen pistle alakali. AutoClub muazzam puruzludur, yuksek hizlarda araci yolda tutmasi cok zor olmasiyla beraber yolun kötu olmasida ayriyetten lastikleri birkac kademe daha cabuk asindirir.

Hepimize yeni haftada bol sanslar,
************************************************************************************************************************************

Team TÜRKİYE MotorSport Takimi 2014 Sezon 2 - Hafta 6 Sonuclari

- 2014 Sezon 2, Skippy Serisi Toplamda 2950 Yariscidan -


  • Eren, 247 Sampiyonluk Puaniyla 421'ci 
  • TK, 229 Sampiyonluk Puaniyla 457'ci
  • Fevzi, 113 Sampiyonluk Puaniyla 1026'ci
  • Özgun, 76 Sampiyonluk Puaniyla 1471'ci


 

- 2014 Sezon 2, Skippy Serisi TimeTrial Turnuvasi Sonuclari - Toplam 666 Yariscidan -
  • TK, 181 Sampiyonluk Puaniyla 63'cu
  • Eren, 79 Sampiyonluk Puaniyla 168'ci
  • Özgun, 57 Sampiyonluk Puaniyla 242'ci 
  -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


- 2014 Sezon 2, GT3 Challenge Serisi Toplamda 4342 Yariscidan-

  • Caner, 985 Sampiyonluk Puaniyla 27'ci
  • Ozan, 957 Sampiyonluk puaniyla 30'cu
  • Fevzi, 721 Sampiyonluk Puaniyla 118'ci 
  • Bekir, 536 Sampiyonluk puaniyla 292'ci 
  • TK, 435 Sampiyonluk puaniyla 511'ci 
  • Erdem, 310 Sampiyonluk Puaniyla 948'ci
  • Oguz, 133 Sampiyonluk Puaniyla 2197'ci
  • Enis, 125 Sampiyonluk Puaniyla 2292'ci

- 2014 Sezon 2, GT3 Challenge TimeTrial Turnuvasi Sonuclari - Toplam 1003 Yariscidan -

  • Fevzi, 375 Sampiyonluk puaniyla 22'ci 
  • Ozan, 365 Sampiyonluk puaniyla 23'cu
  • TK, 342 Sampiyonluk puaniyla 34'cu
  • Caner, 95 Sampiyonluk puaniyla 247'ci
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


- 2014 Sezon 2, Grand Prix Legends Serisi Toplamda 191 Yariscidan -

  • Berke, 371 Sampiyonluk Puaniyla 16'ci


- 2014 Sezon 2, Grand Prix Legends Serisi TimeTrial Sonuclari - Toplam 100 Yariscidan - 

  •  Berke, 360 Sampiyonluk Puaniyla 5'ci
*************************************************************************************************************
Gectigimiz haftadan beri takimimizda buyuk degisiklikler gözluyorum , farkindamisiniz cogumuz iRacinge ilk geldigimizde antremansiz hemen yarislara dalardik ve haliyle berbat sonuclar alirdik, bu yetmezmis gibi sucuda hemen diger yariscilarda bulurduk (bazilarimiz halen bunu yapiyor o ayri bir mesele, he he). O gunler geride kaldi, bakiyorum artik her birimiz bir yarisa girmeden evvel saatlerce saglam antreman yapiyoruz ve en nihayet yarislarimizin coguda mukemmele yakin geciyor.

Isin guzel yani sadece iyi yaris yapmakla kalmiyoruz, ayni anda guzel sirada bitiriyoruz, yuksek sampiyon puanlarini kapiyoruz, daha az hatalar yapiyoruz ve diger yariscilarin dikkatlerini uzerimizde topluyoruz   ;)

Buyuk ihtimale gelecek sezona degismeli yarisci destegi gelebilir, geldiginde eminim hepimiz az-cok ayni ayarda yarisci duzeyine cikmis olacaz. Bunun avantaji cok buyuktur! Her zaman - her an takim olarak yarisacagimiz adam hazirdadir demektir bu ve tabii ki herzamanki gibi TTM olarak cok saglam yardiracagimiza eminim. Ne mutlu bizlere iRacing gibi bir sistem var ve bundan yararlanabiliyoruz   :)

Bu hafta GT3'te Ozan'i sagli - sollu tokatlayanlar gözluyoruz, Sampiyonluk siralamasinda Caner, TT'de Fevzi, yaris tanrilari yaratti demeden feci bir sekilde yardirmislardir....Caner uzun bir aradan sonra liderligi geri almistir ama daha son söze halen cok var, her an hersey degisebilir ve benim tanidigim Ozan gecen haftaki tikatlarin altinda kalmaz   ;)

Ve son olarak herzamanki gibi guzel bir paylasim...




Ne Mutlu Turkum Diyene

14 yorum:

  1. Eline saglik Elegan abi. Gt3 te artik sevmedigim pist kalmadi. Ozan 1. Ligi unutsun. En az 50 puan farkla biter bu sezon :p. Ayrica coklu yarisma destegini merakla ve heyecanla beklemekteyim :-)

    YanıtlaSil
  2. O bayrağı ordan indiren onun bunun çocuğuna bir kurşun sıkmayı beceremeyen oradaki askere lanet olsun.Yazıklar olsun bu ülkenin sana verdiklerine.Neymiş efendim çocukmuş,provakatif eylemmiş,bayrağa kalkan elin ne kadını ne çocuğu ne genci yaşlısı olur.Binlerce insanin gözünü kırpmadan şehit olup bize bıraktığı bu topraklarda bu vatan hainine bir kurşun sıkmayı esirgeyen,o bayrağı indirenden daha az kalleş değildir.

    YanıtlaSil
  3. Fevzi,
    O pezevengin evladi pickurusu vatan haini ve tum sulalesi aninda kursuna dizilmeliydi, askere tas, molotof atanlari direk kesecen...asil teröristler bunlar. Turk bayragina ve halkina, yedigi ekmege tukuren, beslendigi eli isiran....Daha asagilik bir insan musfettesi yoktur.

    Merak etme, bunlarinda zamani gelecek.

    YanıtlaSil
  4. An itibariyle : http://members.iracing.com/membersite/member/CareerStats.do
    :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. attığın link herkesi kendi profil sayfasına götürür Erencim :D

      B class a çıktım yazsan daha kolay :P

      Sil
  5. Tebrikler Eren ve GT3 klasman yarislarinda aramiza hosgeldin ;)
    Bu aksam GT3 antremanlarina daliyorum, eminim aramizda hafta basindan beri antreman yapipta yaris yapmak icin elleri kasinan vardir, he he

    26'lara dusen oldumu aranizda...ve halen BMW'ylemi yarisacaksiniz yoksa McLaren ve RUF'a geceniniz oldumu?

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Valla bildiğim kadarıyla 26 atan yok ozan 27.2 ben de 27.3 atmıştım şuanlık en iyi süreler bunlar galiba.

    YanıtlaSil
  8. O zaman aksama geleyimde 26 görun :P

    YanıtlaSil
  9. Bugun Le-Mans 24 saatlik yarisi basliyor, TR saatiyle 17:30'da baslayacak ve bunun hatirina guzel bir video...

    https://www.youtube.com/watch?v=_3u_14CXSDg

    Videodaki sarki hosuna gittiyse videodaki linkten bedava olarak indirebilirsin.


    Eren,
    Dun geceki yarisini bayag bir izledik ve hata yapmasaydin bayag önlerde bitirecektin. Özellikle iRacing'de hatasiz gitmenin veya zaman kaybettirecek hatalar yapmamanin önemi cok önemlidir.

    Bu hafta benim icin her ne kadar yavas olsamda McLaren akar. Özlemisim F1 simitiyle surmeyi, McLarenin sesini, kökpit göruntusunu, aracin fizik motorunu, her turlu McLaren Ownzzz This Shit yaw ;)

    https://www.youtube.com/watch?v=vXOIvTAqBUQ




    YanıtlaSil
  10. Bugün attığım sıralama turu ile 26.9 a inmeyi başardım, bu iyi bir yerde start almama yardımcı olacaktır. Türkiye saatiyle 17:00 ve 21:00 daki yarışlarda yarışmayı planlıyorum, başka yarışacak olan varsa pistte görüşürüz :) Bu arada dünya kupası iracing i de etkiledi baya sanırım. Dün saat 21:00 yarışında bile 3300 sof vardı, normalin çok altında :)

    YanıtlaSil
  11. Le mans'la kombo yapınca doğaldır.

    YanıtlaSil
  12. Dun cok gelmek istedim fakat imkan olmadi. Bugun iRacinge cikabilirsem ve ön hazirligimi yapma imkanim olursa GT3'te bir yaris cakarim ;)

    Caner,
    Tebrikler 196'yi cakmissin...yuru be kim tutar seni ;)


    Bu arada 3'u monitör kullananlara, bildiginiz gibi sezon basindan beri bilgi kutularin yerlerini ALT+K ile degistirebiliyoruz. 3'lu ekranda bunu yapmak icin "App'ini"'ye girip alttaki resimde paylastigim 2 noktayi 0'dan 1'e degistirmeniz yeterlidir.

    http://i717.photobucket.com/albums/ww179/Kangal_photo/3lu-ekranAY_zps27e2d394.jpg~original

    YanıtlaSil
  13. sıradaki hafta Nascar akar :)

    B class'ta Road America,Gen6 araçlarıyla da Sonoma,Avustralyalı Nascar isteyenlere de V8 Supercars ile Cota West var...

    GT3 Silverstone pek ilgimi çekmeyecek gibi,denerim ama geçen sezonda yarışmadığımdan umudum yok :D

    YanıtlaSil