2 Haziran 2013 Pazar

TTM 2013-06-02

Ey iRacingciler,
Dunku muhabbetler, antreman ve yarislarimiz herzamanki gibi super gecti   ;)

Ben, havalarin fazla sicak olmasindan yaris fiximi kisa Nascar yarislarinda yapiyorum, dunku 2 Nascar Silverado yarisimda ilkinde odanin SoF'i bayag dusuk oldugundan daha baslarda hiyarin teki yarisimi patlatti, 2'ci yarisimdaki SoF yuksek olunca tadindan yenmez bir yaris cikarttim.

Kerem ve Oguz ise dun aksam Prototype Fix yarisina Corvettleriyle katildilar. Grid siralamasi Oguz 1'ci, Kerem 2'ci basladilar ve ortalara dogru 1-2 giden Kerem ve Oguz arkadakilere 10larca saniye cakmislardi, tamamen aralarinda 1'cilik icin mucadele veriyorlardi...asagida paylastigim videoda onlarin kapismalari. Tebrikler beyler, muhtesem yaristiniz, TTM tasarimlarimizda konusuyor yani   ;)

iRacing camiyasindaki haberler ise CST' pedallarinin tamamen ölmedigidir. Tony Pearce, bundan böyle CST'leri tum dunyaya satiyor...LINK
Bu bizler icin cok guzel bir haber, piyasada ne kadar cok aktör olursa o kadar daha iyi   ;)
Bu arada firmanin ve pedallarin bundan böyle isimleri Five Stars Simulations ve daha evvel Todd'dan pedallarini satin alanlar garanti islerini Five Stars Simulationsdan halledebilirler. Bu özellikle senin icin cok iyi bir haber Husnu   ;)


Bildigimiz gibi Derek'in fazla bos vakti var, adam bu yuzden el freni yapmis can sıkıntısından...cok pahali olmadigini ve satisa hazir oldugunu yazmis, elbette el freni hidroliktir ve iRacing olmasada diger yaris oyunlarina uyar mesela RBR, rFactor vs. vs....LINK   ;)





Bugun Neo Virginia yarisi var, GlacierTV'den kacirmayin derim...   :)
Ve son olarak Kerem ve Oguz'un Corvette kapismalari...LINK

Iyi yarislar,

2 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Dün akşam geldim de yine millet kaçmıştı herhalde. Vette sürdüm gerçekten özlemişim. 10 tur falan sonra iyi zaman attım diye düşünürken ( Watkins Glen de 1.43 ) Kerem ile Oğuz un zamanlarını görünce kendine gel dedim . Çocuklar 1.41 atmış yaw. Helal valla. Ama aracı sürmek ayrı bir zevk ya. Özellikle direksiyon üzerindeki padlardan değil de sq vites ile kullanınca viraj içlerinde çok güzel bir hissiyat oluşuyor. Ayrıca güncelleme sonrasında mı bu olay oldu bilmiyorum ama vette de ağırlık transferi çok iyi yansıtılmış. Direksiyon üzerinden bile bunu çok iyi hissediyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. Husnu,
    Yarisacak durum yok artik. Dun gece gec vakit geldim, hemen Turkiyemizdeki haberleri izledim, hemde biraz Kunter'le muhabbet ettik. O halde yine sabahi bulduk...

    YanıtlaSil