10 Haziran 2019 Pazartesi

Team Türkiye MotorSport 2019-06-11

EY TTM,

Yeni bir hafta ve yepyeni bir iRacing sezonuna girdik, hepimize hayirli - ugurlu ve seytaniniz bol olsun yarislarinizda  ;)


Kisaca TTM haberlerimiz...

  • Bu sezonda özellikle Skippymiz ve Indy akar...bunlarin haricinde iRacingdeki serilerde  Nordschleifeler kacmaz ;)
  • RaceRoom özel zamanli turnuvalari (Competition) akar...su an sonuclar su sekilde:

    Bodnarin Gücüüü = 4 turnuvada 1'ci
    V3 Salih = 1 turnuvada 1'ci
    Indy Ardamiz = 1 turnuvada 1'ci


    Kisaca Bodnar Bodnar Tralaylaylom  :)
    Bizlerle kapismak istiyorsaniz, oyun icinden arkadaslik teklifi göndermeniz yeterli.
  • RaceRoom'da bundan böyle kendi odamizi aciyoruz ve yardiriyoruz...odamiza katilmak isteyenlere...Serverimizin ismi "AccuForce akar" server sifresiz olacak (simdilik). Haftada 2-3 defa kendi odamizi acar egleniriz, genelde Türk saatiyle 20:00'dan sonra acilacak odalarimiz. RaceRoom'da multi odalara girebilmeniz icin bazi portlari acmaniz gerekiyor.
  • Rallyler...
    Dirt Rally 1 ve Dirt Rally 2.0, buralarda gunluk turnuvalarda kapisiyoruz. Dirt Rally 2.0'da en az haftada 1 aksam kendi odamizi acip Rally Arda'yi tokatlayacaz, katilmak isteyenlere siraya gecin diyorum - buyuk eglence  :P
  • rFactor1 ve rFactor2'ler - Assetto Corsa ve Competizioneler, Automobilistalar...arkadas yaz yaz bitmez bu zevk, buralardada beraberce eglenecez  :)
  • Bildiginiz gibi Yusa OSW sahibi oldu ve ne yalan diyeyim, benim icin su an en favori - en sevdigim OSW sahibi kendisi. Onun OSW'sini Bodnarimla devamli gecmenin zevki anlatilamaz, cok buyuk eglence, he he he
Gördugunuz gibi damarlarinda petrol akanlar icin hayat cok guzel, bu yetmezmis gibi gunes acmis, orman yemyesil, deniz masmavi, kuslar civil civil, tavsanlar hop-hop, keyfimiz 10/10'luk arkadaslar  :)

*********************************************************************************
iRacing yeni sezon guncellemesine pek bakma zamanim olmadi, tek bildigim Silverstone yeniden tarandi ve daha evvel satin almis olanlara bedava olarak sunuldu. Skippyde lastik fizigi bir kademe daha gerceklestirildi...bircok ses ve fizik duzenlemesi yapildi araclara vs. vs.


Lafi fazla uzatmadan...hepimize iyi sezonlar, guzel eglenceler, saglik - sihhat ve bana bol birincilikler dileklerimle, Hoydri Meydan diyorum   ;)

Huseyin arkadasimizdan bu guzel paylasimi kacirmayin (bu paylasimi tekrar tekrar isitip önunuze koyacam)... LINK





- Ne Mutlu Türküm Diyene -




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder