11 Eylül 2018 Salı

Team Türkiye MotorSport 2018-09-11

EY TTM,

Yeni bir iRacing sezonuna daha girdik, bu yilin son sezonu. Bu sezondada dunyanin guncellemesi yapildi, fizik motorundan tut - seslere kadar hersey daha bir temiz kodlamayla, birkac kademe daha gerceklesmeye yaklasildi.

Bu sezon guncellemesinde benim icin en belirgini FFB oldu. iRacing forumundan okuduklarimdan özellikle DirectDrive sistem sahipleri yeni guncellenmis FFB'i yere-göge sigdiramiyorlar. Bodnarimla zaten her aracta muhtesemleri yasiyordum ama bu yeni FFB guncellemesi bu hissiyati ciddi bir evrime ugratti, surus aninda hersey o derece daha bir muazzam his yasatiyor. Arac - marac fark etmiyor, hepsi akilalmaz gercekcilik sunuyor. Ne mutlu biz DD sistemleri kullananlara ve dilegim olmayan arkadaslarimizin en kisa zamanda DD sistemlere gecmeleri.

FFB harici iRacingdeki bazi araclarin sesleri belirgin sekilde iyiye dogru duzeltildigini fark ettim.


Gelecek ay 10 saatlik kucuk LeMan etkinligimiz olacak, yavas yavas onun hazirliklarina baslamamiz lazim  ;)



Simdi gelelim saglikli yasam tarzimiza...
Saglikli ve guzel bir fizige sahip olmanin tek ve en önemli noktasi, 1 ay - 3 ay - 5 ay hazirlanilmis diyet ve spor programlari degil...yasam stili haline getirecegin ve rahatlikla takip edebilecegin bir hayat programi olmasi en önemli noktadir.

Yukaridaki yazdigimla beraber 3 ayda - 5 ayda schredded fizigine ulasilbilirmi...Evet. Zaten iyi bir fizigin vardir ve dna'nda bu degisime musaittir ve bunlarin ustune ciddi bir efor ile saglikli beslenme ve spor antremaninida yurutursun...Evet, imkansiz birsey degil.

Fakat normal fizige sahip olan yani normal fizikle kastim en az 10kg fazlaligi olan birinin kisa surede atletik bir vucuda sahip olmasi cok cok cok zordur.

Herseyden evvel kalori eksisinde durman sart...aksam yemissin, sabah yemissin, ekmek yemissin, baklava yemissin...hepsi bir kenara kalori eksisinde olmayla ilk adimi atmis olursunuz. Gunluk kalori miktarimi nasil bilecem derseniz...boyunuzu santim olarak 13 ile carpin ve cikan rakam normal bir hayat yasayan birisi icin yani sabahtan aksama kadar yerinde oturanlardan bahsetmiyorum...normal aktif bir gun geciren icin o rakamdaki kaloriyi gunluk olarak tuketirseniz ne kilo alirsiniz - ne de verirsiniz.


Son olarakta eskilerden guzel bir video paylasimi...snav pozisyonuna gec ve sarki bitene kadar pes etme  ;)





- Ne Mutlu Türküm Diyene -



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder