26 Temmuz 2018 Perşembe

Team Türkiye MotorSport 2018-07-26

EY TTM,

Bir blog yazimiza daha hosgeldiniz arkadaslar. Bu defa son yazimizdan bu yana haftalar gecmedi...ve yazilacak tonla haberlerimiz var.

Ilk isimiz dunya tarihinde bir ilkin yasandigini aktarmak...Bodnar direksyonlari tarihinde Bodnari calistiramayan ilk adam olarak tarih yazdim. Asagiya Bodnarin kablolari dahil resmini ekledim...kablolarin kalinligi gösterge parmagimin kalinliginda ve uclari 3 parmak genisliginde kisaca hayvani kablolar fakat ben kablonun dislerini kasaya gecirdikten sonra birde kablonun uclarini sikmak gerekiyor, onu yuvasina oturtmamisim...heyecandan olacak tabii, o an sim dunyasindaki en Baba direksyon seti elimin altinda ála Dazz Bodnar ve aceleye gelmis olacakki, kablolardan bir tanesini tam yerine oturtmamisim...Shit happens ama yinede Erol bu konuda hakli...Bodnarin bunu dusunmesi gerekirdi, bu yuzden tum sorumluluk ve suc Bodnarin, he he he  :P



Birkac defada Bodnarin elektronik kutusunu acik unuttum, bildigin birkac gun acik kaldi ve banamisin demedi, mazallah tas gibi, ne ses var - ne de baska bir puruz  :)


Fanatec Porsche direksyonlarini kaciniz bilir bilmem ama o direksyonun icindede fan vardi ve bir gece acik unutmustum...ertesi gunu bir baktim Zzzzrrrtttt diye ses geliyor, bir daha o ses gitmedi...bu yuzden aletinde fanmi var...coooook dikkatli ol.

Bir alette ne kadar oynak parca olursa - o kadar cok bozulma riski artar! Bodnardaki en cok oynak parca yarisci kisi oldugundan..., he he he  ;)



Team Türkiye MotorSport olarak 2 grup katildik ve 1 grup sag ciktik. Her ne kadar birbirimizi gaza ve galyana getirsekte en nihayet birbirlerimize olan yardimlasmamiz baska yerde zor bulunur - görulur. Erol'a bu konuda ne kadar tesekkur etsek azdir...onun onuruna OSW cok yasa diyoruz fakat gercekler degismez...Bodnar grubu kazandi - Viva Lá Bodnar..., he he he  ;)


Simdi diger arkadaslarimizin kahramanliklarindan bahsetmek istiyorum.


  • Tolga kardesimizin internet gecisi oldugundan sagolsun Huseyin Tolgayi evine davet etti ve orada abi - kardes canavar gibi yardirdilar...Guzel bir jest Huseyin!
  • Atakan bizim grubta ilk 2 stinti aldi, startimiz 51'ci sira ve 1 stint sonrasi siramiz 24'culuk...Yuuuurrrruuuu beah Atakan demekten baska birsey denemez buna. Arkadaslar bu orda-surda basarilan bir olay degil, bu...iFuckingRacing'de basarilan muazzam bir olaydir. iRacingde hangi odada olursan ol, kimlerle yarisirsan yaris birak 20+ yarisciyi gecmek 5 yarisciyi bile gecmek cok buyuk bir basaridir, tekrar tebrikler Atakan, her ne yiyip - iciyorsan bizede söyle  ;)
  • Arda ve Sukru'nunde haklari yenmez...adamlar o kadar yol kirliligine karsi arabamiza birak cizigi - sinek bilem kondurmadilar ustune ve o halde canavar sureler attilar, Bravo beyler!
  • Simdi...Bir ara Sukru suruyor ve baktim Kemmel duzlugunde yolda sag-sol yapip dalga geciyor. Hani, lan kendine gel o sekilde surme diye ikaz ettim ama icimden bir baska sesde carp ulan, carp...yeminle ben ölene kadar her blog yazimda yazarim bu rezilligini diye dusunuyordum. Eger carpsaydin var ya söyle bir senaryo gelisebilirdi...

    Bundan 40 yil sonra senin torunun geliyor ve sana "Dede, dede...bir yerde okudum sen iRacingde bir etkinlikte takim arabanizi duzlukte carpmissin dogrumu?" diye...gel anlatayim torunum diyorsun ve lafina "Yil 2018 kafama sicam bir hata yaptim, abimizde 40 yildir yazip duruyor" diye basliyorsun, he he he  ;)
  • Sukru suruyor ve son stintinin bitmesine az kaldi, Arda ondan teslim alacak fakat Arda piyasada yok ama bizi izledigini umuyoruz ve hep beraber Ardaaaaa, nerdesin Ardaaa - Ardaaa nirdeee diye seslenirken bana discoort uzeri özel bir mesaj geliyor, resmini asagiya paylasiyorum....o an gulecem gulemiyorum, yaw su etkinliklerimiz gercektende cok eglenceli arkadaslar  :)



Bu gelecek resimlerde 1'ci grubumuzdan...kaza anlari,...buyuk gecmisler olsun arkadaslar. Pes etmek yok, hedef LöyManzzzzz24  ;)








*********************************************************************************


Aramiza yeni bir arkadasimiz katildi, ismi Cemil, ona buradanda hosgeldin diyoruz ve TTM'e yeni bir temizlik yolda beyler. Gecenlerde Atakan benim coktan beri dusunupte bir turlu zaman bulamadigimi tavsiye etti, sure daraliyor beyler. TTM demek hep beraber yarismak ve eglenmek demek...keyword Active

Daha derin bilgiyi discoort kanalimizdan aciklayacam ve o zamana kadar saglikli beslenin, gunluk sporunuzu ihmal etmeyin diyerek...tekrar sizlere hayatin ne kadar guzel oldugunu vurgulayarak bir dahaki blog yazimiza görusmek uzere diyorum  :)

Asagidaki muzigi acip - sarki bitene kadar snav cekin...Haydiiin, sarkimi yaman - sizmi yaman   ;)




- Ne Mutlu Türküm Diyene -

10 yorum:

  1. Abi ellerine sağlık. Bondar çöp :) hehe .
    yine herzamanki gibi büyük bir zevk içinde geçen 24 saat yarışı için herkese teşekkürler.
    Şu takımda arabayı sürmediğin sürece takımın pilotu değilsin tecrübesi ileride kullanılması gereken bir durum oldu. Dikkate almak lazım çünkü işe yaradı.
    Cemil TTM'e hoşgeldin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah Erol,
      Aynen Bodnar cöpoglucöp...hiyartolar bir kabloyu duzgun yapamamislar :P

      Sil
  2. Temizlik yaparken dikkatli olalım pls :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tolga hic olurmu öyle sey, cekirdek takimdan bahsetmiyorum...onu yazimda aciklamam gerekirdi. Birde seni sevmeyen varmi bu fani dunyada guzel kardesim, Rock Tanrilarin Favorisi Dazz Tolgaaaaa ;)

      Sil
  3. Bahar temizliği her zaman iyidir sayın abim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. +1, son eRacing Academy videonuz harika olmus, video gecisleri - muzikler profesyonelce yapilmis calisma, ellerinize emeginize saglik. Ne mutlu bizlere Turkiyemizde böyle guzel gelisimleri yasiyoruz sayenizde.

      Bilmeyenler icin eRacing Academy Turkiyedeki en kapsamli ve profesyonelce hazirlanmis yaris ve sim yarislari uzerine harika video paylasimlaridir.

      https://www.youtube.com/channel/UCSbZ9qCOPnPykGXnoPJBMNg

      Sil
  4. Abi temizlikte benide yok etmezsin umarım 😀

    YanıtlaSil