8 Temmuz 2018 Pazar

Team Türkiye MotorSport 2018-07-08

EY TTM,
Son blogumuzdan bu yana 1 ay gecti neredeyse, gönul isterki eskisi gibi her hafta yazayim cunku yazilacak - paylasilacak bircok guzellikler - haberler var fakat su aralar gercektende is-aile-yaz ve tatil derken guzel blog yazimiza pek zaman kalmiyor.

Hemen ilk ve en önemli haberimize geciyoruz...Ne Bodnar - Ne Ts-Pc ne de baska birsey OSW'nin eline su dökemedi 6 saatlik Spa yarisimizda. Atakan sagolsun gizliden Erol ile anlasmislar ve guzel Bodnarimizi bir Traktör vites koluna kurban etmistir. Asagidaki videoda ben Ilyas Salman rolunde, Atakan'da Mahmut rolunde olarak dusunun...  :P



Saka bir yana, harika bir yaris cikarttik, Erol, Arda ve Sukru takimimiza tebrikler, Atakanda mazallah Tanrilar yaratti demeden muhtesem sureleri ard arda atti, cok guzel eglendik ve tum izleyici arkadaslarimizda dahil hepsine Traktörler dolusu tesekkurler...su an görunen bir dahaki buyuk etkinligimiz 24 saatlik Spa yarisimiz, o da bu ayin 21-22'sinde, hepinizi o etkinligimize bekleriz  ;)


Hayat guzel arkadaslar, keyfini cikartin...yaz geldi diye, havalar sicak diye sporunuzu aksatmayin, saglikli beslenmeye mumkun oldugunca özen göstermeye calisin.


iRacing Turkey son olarak saglam bir eRacing Academy'i yaratiyorlar,...Beyler, bu eRacing Academy ilerde cok cok buyuk bir etkinligin baslangici, su an cidden buyuk bir muhtesemin dogusuna tanik oluyoruz! Hepinizin bu kanala uyeliginizi bekliyorum ve bu guzel videoya artiyi cakmayida unutmayin  ;)





Disarda gunes acmis, kuslar civil civil, kelebekler havuzdan su icer, tavsanlar cayirda birbirlerini yakalamaya calisirlar, ceylanlar su kenarinda oturmus keyif cakiyorlar...sizde siz olun, Carpe Diemi uygulayin  ;)


Son olarakta muhtesem bir sarkinin yeni duzenlemesi...beynime takildi kac gundur bunu mirildanip duruyorum, birazda sizler mirildanin  :D




- Ne Mutlu Türküm Diyene -






2 yorum: