21 Ocak 2018 Pazar

Team Türkiye MotorSport 2018-01-22

EY TTM,

2018'in ilk 24 saatlik etkinligini bitirdik, iRacing sezon 1'ide neredeyse yariladik...Iyi vakit gecirince zaman cok cabuk gecer derler, cok dogru bir söz  ;)

Daytona 24'e Team Türkiye MotorSporttan 3 takim katildik, yarisan arkadaslarimizdan Erol ve Huseyin'in canli yayinlari haricinde Nedim'de TIES TV'den ilk canli yayinini sundu hepimize. Ilk evvela tum Türkiye Yarisci Camiasina hayirli olsun diyeyim.

TIES TV - Türkiye iRacing E-sport TV, sizlere dunyadaki en kapsamli ve gercekci yaris simulasyonu olan iRacingdeki yarislari canli olarak ve guzel dilimiz Türkce olarak yayinlanacak.

TIES TV'nin yapimina emegi gecen herkeze tesekkurler, tum kanal ve icerikler profesyonelce hazirlanmis. Bundan böyle guzel bir yaris izlemek isterseniz, guzel sohbetlere katilmak veya dinlemek isterseniz TIES TV olarak cok guzel bir imkan var elinizde artik, afiyet olsun  ;)



Hazir TIES TV'den bahsetmisken Daytona 24'deki TIES TV yayinindan en guzel izleyici paylasimlarindan bir tanesi, Team Türkiye MotorSporttan Numan aka NewMan son stintini atarken paylasilan guzel bir cumleyi burayada aktarmak istiyorum.

Youtube kullanicisi Faruk Bursali'ya paylasimi icin tesekkurler  ;)

- Ne SuperMAN, ne SpiderMAN, en buyuk NuMAN - 





Daytona 24 saatlik yarisimiza katilamayan takim arkadaslarimiza ise böyle guzel firsatlari kacirmamaya bakin arkadaslar, böyle imkanlari sonra cok ararsiniz. Ortamimiz 10/10'luk, buna birde harika bir yaris etkinligi ekledinmi tadindan yenmez. Hayat cok guzel beyler ve ne mutlu bizlere böyle guzel etkinlikleri beraberce yasiyoruz  ;)


Son olarakta Daytona 24 yarislarimiza emegi gecen herkeze tesekkurler, harika bir is cikarttik hep beraber.



Subattaki 12 saatlik Bathurst etkinlige az kaldi arkadaslar  ;)

*********************************************************************************

2018'e girdik, yaza surda 3-4 ay kaldi...kendinizi salmayin. Saglikli beslenin ve istikrarli sporunuza devam edin. Beni taniyanlariniz bilir, resim paylasma bana göre degildir fakat yasadigim saglikli hayat, duzenli spor antremanlarim sayesinde yasima göre (50+) saglam bir vucuda sahibim ve cok nadirde olsa paylastigim resimlerim tamamen genc arkadaslarima ilham olmasi icindir. Mumkun oldugunca dogasal beslenin kimyasallardan uzak durun, seker - hamur vs. yildan yila, alkolude öyle....sabah aksam alisagelindigi icin degilde gercek keyif icin tuketin.

Daha evvelde yazdigim gibi yaslanmak yasta degil akilda baslar. Sen izin verirsen kendine yaslanirsin  ;)


Son olarak herzamanki gibi saglam paylasim,...Sarkida - Oyunda 10/10'luk, gelde bu parcayi dinlerken sabah sabah kahvalti öncesi 200+ snav cekme simdi  ;)








- Ne Mutlu Türküm Diyene -




2 yorum:

  1. Müthiş eğlendik hafta sonu, herkesin ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Yaptığım yarışlardan belkide en çok Daytonadan zevk almışımdır. Harikaydı yahu !
    ben gidip macarı döveyim.

    YanıtlaSil