14 Ocak 2018 Pazar

Team Türkiye MotorSport 2018-01-15

EY TTM,

Yeni bir haftaya daha girmek uzereyiz...Bu haftamizda 24 saatlik Daytona yarisimiz var. Son 7-8 yildir **yaris oyunlari** denince iRacing digerlerine nazaran cok buyuk bir farkla liderligini ortaya koyar.

**iRacinge "Oyun" diye hitap ettigim icin takimimizdan Erol'dan özur diliyorum**  :)

Yaris oyunlari camiasinda malesef halen bir avuc Türküz dunya genelinde fakat her gecen gun yaris oyunlarina ilgi artiyor ve cogaliyoruz, aynisi ucak oyunlari icinde gecerli...hatta ucak oyunlari yaris oyunlarindanda öte nish bir oyun kitlesine sahip.

Bilgisayardaki yaris oyunlarinin kitlesinin komunitesi saglam sutunlar uzerine kurulu ama rakamlari dusuktur. Bunun baslica sebeplerinden bir tanesi yaris oyunlarini oynamanin rahat olmadigidir. Aciklayayim...yaris oyunlarini agiz tadiyla oynamak icin bir defa iyi bir direksyon seti sart, o direksyon setini surus aninda yerinde tutacak en azindan kucuk bir portatif kokpit sart, buna ayrilacak yer ayri bir mesele vs. vs.

Gördugunuz gibi yaris zevki icin ciddi bir ekonomik yatirim, yer ve zaman sart ve tum bunlarin haricinde birde Ingilizce sart...en azindan neyi - nasil yapabilecegini anlayacak kadar. Tek basina yarisilan yaris oyunlarin zamani gecti...Yanlis anlamayin, ilerde cikacak yaris oyunlarinin bircogunda yine bir kampanya olacaktir muhakkak fakat agirlik özellikle yaris oyunlarinda Onlinedir. Onlinein öne cikmasi özellikle yaris oyunlarinda cok dogaldir cunku ismi ustunde yaris - yarisma uzerine kuruludur, insan Seytan gibi tek basina ai veya aisiz bir yere kadar surer.


Simdi gelelim fasulyenin faydalarina...


Gecenlerde takimimiz adina yarisan ve yaris icinde kendinden, takimindan ve Türkiyemizden defalarca bahsettiren yaris kahramanimiz Numan'a. Dun aksam kapismalarini izledim ve cok saglam bir yaris cikartmissin, tebrikler, hemen artiyi caktim. Öyle bir yaris cikarttinki, son duzluge ciktiginda yol kenarina hafif surtmenden hasar almana spikerler dahi cok uzulduler ve senden The Türk Machine - "Türk makinesi" olarak bahsettiler   ;)

Numan'in bu yaris bircok gercek yarislari bile utandirip bir köseye saklanmalarini saglayacak ayarda. Asagiya paylasiyorum...Numan'in savasi 4'cu dakikada basliyor, iyi seyirler  ;)




Bu haftasonunda Daytona 24 saatlik yarisimiz var, en az 2 takim cikartacaz ve buyuk ihtimalle canli yayinda yapacaz, simdiden hepimize bol sanslar.


Bu haftamizda Skippy sonuclarini paylasamayacam, zamanim yok fakat sezon icinde sonuclari hep beraber görecez tabii  ;)


Team Türkiye MotorSport haberlerimizden ise Huseyin arkadasimiz OSW'lendi, bu haberi yazmam biraz gec oldu kusuruma bakma lutfen, tekrar iyi gunlerde olsun. Daytona 24 ilk ciddi OSW denemen olacak ama simdiden sinifinizda ilk 3 garanti diyorum...her biriniz muhtesemleri yaratacak kalitede yariscisiniz  ;)



Son görusmemde Pro yariscimiz Italyan Emir, he he he :P
Cok guzel profesyonel bir kurek cekme aleti bakniniyordu, eger aldiysan iyi gunlerde olsun. Bu zamanda kurek cekme CrossFit aletlerin basinda gelir. Kurek cekmeyi sollayacak 2 alet var fakat onlar bayag Xtremedir ve uzun sureli kullanilmaz onlar anca CrossFit'de tamamlayici rol alirlar. Asagiya paylasiyorum...








*********************************************************************************

Arkadaslar,
Hayat cok guzel, ufak tefek sorunlara takilmayin, stresden uzak durun, hergun muhakkak guzel bir yuruyuse cikin, temiz hava gibisi yok.


Son olarakta kisaca oyunlarada degineyim...The Witcher 1'in hikayesini youtubedan izledim, 2'cisini oynadim fena oyun degiller ama Mass Effect 3'lusu ve Dragon Age Inquisition benim gözumde daha iyi oyunlar. Acele etme, dur biraz...lafim bitmedi Hardrock Tolga  ;)

The Witcher 3'e yeni basladim ve daha basindayim, birkac saat oynadim sadece...o halde hayatimda oynadigim en iyi, en saglam senaryolu oyun,...muzikleri olsun, hikaye, atmosfer herseyiyle muhtesem bir yapit. Dragon Age Inquisition ve hatta Mass Effect 3'lusunu bile aglatacak ayarda, buraya son noktayi koyayim.

Bununla beraber ne Mass Effect 3'lusu ne de Dragon Age Inquisition kötu oyunlar degiller, tam tersi cok guzel oyunlar ama The Witcher 3'un yaninda cidden sönuk kaliyorlar.

The Witcher 3 gercektende su birkac saat oynamisligimda bana diger tum oyunlardan cok daha fazlasini kat kat yasatti, hikayesini acleye getirmeden rahat rahat okuyarak ilerliyorum...hani yeri geliyor insan gulumsuyor, yeri geliyor, huzunleniyor, yeri geliyor kiziyor. The Witcher 3'un bitmesini istemiyorum....en azindan CD Project Red'in yeni oyunu cikana kadar  ;)

Dedigin kadar varmis Hardrock Tolga, fazlasi var eksigi yok The Witcher 3'un. Yalniz suraya bir ekleme yapayim...Daytona 24'e katilamayacagina uzuldum, sistemim yok desen - yerim yok desen okeyde, arkadas sende yok diye birsey yokki   ;)

Bir dahaki uzun yarisa umarim katilabilirsin.


Bu yazimi sonlamadan 2 önemli noktaya deginmek istiyorum...

1.- Arkadaslar yaslanmak yasa bakmiyor, yaslanmak kafada biter. 20 yasindayken 30'luk - 40'lik gibi hareket etmeye baslarsan 40'ine geldiginde ayvayi yersin. Her yasin bir guzelligi var, hicbir zaman yaslanmayin, yaslanmaniza izin vermeyin  ;)

2.- Bogaziniza girenin kalitesini dusurmeyin. Besin bildigin vucuduna girer ve sana enerji verir ama kötu besinler vucudunu zayiflatir ve en nihayet hastaliklara yakalanmana yol acar. Son yillarda Ekolojik besinler bayag bir öne cikti, bunlar digerlerinden 3-5 kurus daha pahalidirlar ama inanin o farki ödemeye deger cunku Ekolojik besinler hem daha fazla enerji verirler ve daha az zehir icerirler.


Ve herzamanki gibi harika paylasimlar,








- Ne Mutlu Türküm Diyene -




3 yorum:

  1. Abi ellerine sağlık.
    Sana bir video ile cevap vereyim.... :) >> https://youtu.be/sTTYATB9u4Y?t=2h7m

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah Erol,
      Amma guldum iyimi, Yaris Tanrilarida sizleri guldursun...Harbidende harika bir telefon zili olur...yolda giderken "Oyun oynamiyoruz burda, Oyunmu oynuyoruz Lan" diye telefon calsa, yolda gecenler kesin bir sagina soluna bakinirlar ne oluyoruz diye, ha ha ha

      Sil
  2. Ben başlamak istiyorum bahis oranları. Merak ediyorum ne düşündüklerini öğrenmek için deneyimli bir insan. Doğru tahmin maçlar? Bana dediler kullanabilirsiniz istatistikleri. Web sitesi türü https://skorexpress.com/. Bunun üzerine farklı bir istatistik. Nasıl kullanılır? İstemi

    YanıtlaSil