19 Ocak 2017 Perşembe

Team Türkiye MotorSport 2016-01-19

EY TTM,

Yeni yila girdik ve neredeyse yariladik...ocak bitti sayilir. Zaman...cok cabuk geciyor, keyfini cikartin, sevdiklerinizle bol bol zaman gecirin  ;)

Daytona24 yarisimiz bu cumartesi, ocak 21, TR saatiyle 16:00'da basliyor. Buyuk ihtimalle 30dk isinma ve sonrada asil yaris baslar. Team Türkiye MotorSport olarak 2017'de Daytona24'e 2 takim olarak katiliyoruz. Her 2 takimimizdada kvalifiye atacak kisiler önemli, iRatinglerden dolayi birini Emir, digerini ben atiyorum.

Ust takimimizin yarisini canli olarakta izlemeniz mumkundur, bunun icin tum bilgileri bu LINK'ten bulabilirsiniz.

Erol sagolsun bu yilda muhtesem tasarimini yarisimiza hazirladi, adamin o kadar isi-gucu var yinede bizler icin zaman ayirip tasarima son noktasini koydu, tesekkurler Erol, ellerine-emegine saglik kardesim.




Simdiden hepimize bol sanslar, askama tatli sohbetlerimiz harici Daytona antremanlarimiz akar  ;)


Gectigimiz hafta Roar24 yarislarina katildik, her ne kadar istedigimiz yerde bitiremesekte...cok tatli sohbetlerle beraber - cok guzel eglendik, en nihayet önemli olanda budur beyler...Her zaman derim, Hayat cok guzel diye  ;)


Sohbet odamizda devamli guzel paylasimlarda bulunuyoruz, bunlardan dikkatimi ceken bir tanesi Project Icarus oldu. Asagida youtube videosunu paylasiyorum,...Surus acisi ve hissiyat 10/10'luk gözukuyor ve sistemin kendisi satin alinamayacak derecede pahali birseyde degil ama kesinlikle buyuk bir yer ister  ;)



Yakin zamanda iRacingimize Porscheler geliyor, klasiklerden tut LMP'lere kadar yolu var, Porsche harici Ferrari'de eli kulaginda her an gelebilir...kisaca Pamuk eller cebe  ;)

iRacingde en cok istenilen desteklerden birisi, uzun yarislarda gece-gunduz devir daimi...bu da eli kulaginda gumbur-gumbur yolda  ;)


Saglikli bir hayata baslamak isteyenlere...uygulamaniz gereken ilk ve en önemli nokta, giris-cikis hesaplarinizdir. Aldiginiz kalori, protein, yag ve karbonhidrat ve verdiklerinizin gunluk hesaplamalariniza gecmeniz saglikli bir hayat yasaminin basarisi icin önemlidir.


Son olarakta guzel bir video paylasimi...tekrar iCarus  :)




- Ne Mutlu Türküm Diyene -

3 yorum:

  1. Abi ellerine sağlık. Gelsin hafta sonu.

    YanıtlaSil
  2. Paylaşımlar için teşekkürler abi.
    Tüm ekibe başarılar diliyorum
    bu arada tasasrım on numara. Ellerine sağlık Erol abi

    YanıtlaSil
  3. Paylaşımlar için teşekkürler ! :) An itibari ile Italya'ya giriş yapmış bulunmaktayım

    YanıtlaSil