24 Şubat 2013 Pazar

TTM 2013-02-24

Ey iRacingciler,

Dunku muhabbetler, antreman ve yarislarimiz herzamanki gibi super gecti   ;)

Spa'dan tut, Zolder ve Daytona'alara kadar feci yardirdik. TTM olarak cok genis yaris stili ve serilerine hukmediyoruz. Corvette'den tut, Riley, McLaren'den/HPD'den tut Skippy'e ve Lotus'lara kadar...Nascar'da bile yarismadigimiz araclar/seriler yok. TTM olarak her yerde variz ve yardiriyoruz!

Bugun, bizler icin haftanin en önemli gunlerinden biri...en yuksek SOF'lar, uzaylilarin girip yarisacaklari yaris gunune geldik. Hepimize bol sanslar ile beraber Yaris Tanrilarindan temiz ve saglam kapismalarin gecmesini umuyoruz. Sabah sabah, cogu gercek hayattaki yariscinin yaris öncesi pistlerinde kosu yaptiklari gibi bende kosu bandimda iPad önumde Youtube'dan Zolder pistinin videolarini acarak yaris gunumun ilk basamagini attim   ;)

Biliyorsunuz iRacing'de McLaren GT3 Spec Serisinde yarisiyorum ve gecenlerde Road America'da yarismistik...o yaristaki Jesper P. ile kapismamin ufak bir bölumunu youtube'a ekledim. Normalde bu sekilde tampon tampona gecen kapismalarda ister-istemez yavaslanir...bizde tam tersiydi, bu sekilde en az yarim saat gittik ve 5-6 yariscilarida tokatladik. Gittikce dahada hizlniyor ve birbirimizi dahada zorluyorduk. Tek kelimeyle muhtesem bir yaristi ve sizlerle paylasmak istedim  :)




Iyi yarislar

3 yorum:

  1. Bilgiler için teşekkürler abi. Video da süper olmuş. Mükemmel bir kapışma

    Gen6 Nascar araçlarından ilk video geldi

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yyqRQDNeR8M

    YanıtlaSil
  2. İlginç olmuş

    touch rear projection

    http://www.youtube.com/watch?v=CDiCyhQHSok&feature=player_embedded#!

    YanıtlaSil
  3. Eyvallah Husnu, senin paylasimlar icinde tesekkurler...
    Gen6 Nascar, geleck haftaya cikiyormus. Kaynak: Oguz

    Touch rear projection videosu nedir öyle yaw...harbi super olmus.

    YanıtlaSil