20 Ağustos 2019 Salı

Team Türkiye MotorSport 2019-08-20

EY TTM,

Yeni bir blog yazimiza daha hosgeldiniz. Gunes acmis, kuslar civil civil, ceylanlar hop-hop, hayat cok guzel arkadaslar.


Hemen önemli haberlerimize geciyoruz,...

  • rFactor2'ye 2 yeni muhtesem araclar birakildi, her ikiside saf Ingiliz kani. 1'ci yaris aracimiz Aston Martin Vantage GTE 4l V8 Turbocharge, bu piskopat ile fethedemeyecegin pist yoktur. Ikinci aracimiz McLaren Senna GTR, 4l V8 cifte turbo,...eger Aston ile pistlere istedigin sekilde hukmedemedigini dusunuyorsan McLaren ile kesinlikle anasini bellersin  ;)




Tek arac fiyati 5€, paket olarak satin alirsan 7€...Yaris simulasyonlari buyuk eglenceniz ise bu paket kacmaz.

Bu LINKTEN, daha teferruatli bilgilere kavusabilirsiniz, iyi okumalar.



  • Dirt Rally 2.0'a VR destegi eklendi, bununla beraber son haftalarda yeni bölge/pist ve araclarda eklendi...sezon biletine sahipseniz tumu bedavadir. Dirt Rally 2.0 ilk ciktiginda bircok eksigi vardi fakat su an her Rally severi fazlasiyla memnun edecek hale geldi. 

  • Forza Horizon 4'e birkac hafta evvel ikinci DLC'si olan Lego dunyasi cikti...tek kelimeyle muhtesem ötesi olmus, Arcade yaris oyunu olarak Forza Horizon serisi benim favorim diyebilirim, asagiya guzel bir videoya ekleyeyim...

    Bu arada AccuForce...kisaltilmis harfleri "AF" öhöm, öhöm, artikim Forza serilerinide ful destekliyor...kisaca AF akar  ;)


  • Su an fiyatina göre belkide en iyi direksyon sistemi olan AccuForce v2'nin guzel birkac incelemesini buldum...izlemenizi tavsiye ederim. Accuforce v2'nin fiyati en dusuk 599$, bu sistem icin bu fiyat sudan ucuz desem yeridir. Siparis icin LINK




*********************************************************************************

- Lego Technics -
Dun aksamki sohbetimizde Lego Technics vardi...Huseyin arekadasimizin 60+ santim uzunlugundaki, birde ön ucunu kaldirdimi daha uzayan muhtesem bir makinasini hepimize gösterdi discoort video paylasimi uzeri. Asagiya bu muhtesem makinanin videosunu paylasiyorum,..



Bir blog yazimizin sonuna daha geldik. Saglikli beslenmenize önem verin, istikrarli bir sekilde sporunuzu yapin ve...bol bol yaris yapmayi ihmal etmeyin, hayat cok guzel - keyfini cikartin  ;)






- Ne Mutlu Türküm Diyene -





4 yorum:

  1. Hahahahahahaha af her türü 1 numara .... forzayı çalıştırıyor daha nolsun ... bir bodner bir başkası yapamadı .... :))))) ayrıca sunuda eklemek istiyorum Halen kendimi güncel tutuyor .. ve yeniliyor .... sevgiler saygılar ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dogru lafa söylenecek birsey yok. Fiyat-performans olarak AF fazlasiyla her yaris severi memnun eder. Blog yazimizda paylastigim AF incelemesini yapan kisi gibi sendende guzel bir Turkce AF incelemesi yapsan eminim cok takdir edilir Turk sim camiasinda, biliyormusun ;)

      Aksama görusuruz,

      Sil
  2. ellerine sağlık.
    bodnar çöp (b.ç.), accuforce çöp (a.f.ç.)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah Erol,
      Yaw...Bodnar'i anladimda ya AccuForce...Bazilari okumasin bunu, yandin kardesim benden demesi :P

      Sil