25 Mart 2019 Pazartesi

Team Türkiye MotorSport 2019-03-25

EY TTM,

Yeni sezona girdik ve 2'ci haftasi bile bitmek uzere...arkadas bu nasil bir zevktir yasadigimiz...göz acip - kapiyorsun 2-3 hafta gecmis.


Hemen guzel haberlerimize geciyoruz...

TTM'den Indy Arda'miz AccuForcelandi, iyi gunlerde olsun kardesim ve bol birincilikler dileklerimizle muhtesemleri yasayacagina eminim  ;)
Sagolsun Arda bizleri kirmayip yeni sisteminden birkac resim paylasti, kendi anlattigiyla AccuForce O kadar. AccuForce'un cok guclu bir alet olmasiyla beraber yol - yolun puruzlerini ve aracin durumunu aninda muhtesem bir sekilde hissettigidir, kisaca OSW gibi paslanmis degil, he he.

 AccuForceV2'sine ait SimCommander yazilimi bir direksyon sistemi icin yazilmis dunyadaki en genis, teferruatli ve guclu bir programdir. Her ince ayar mevcuttur.

Sahsi görusumle AccuForce V2 diger tum DirectDrive sistemleri arasinda fiyat versus performans olarak dunyadaki en iyisidir. Satin almayi dusunenler icin AccuForce V2 600$'dan basliyor.













Yaw yazmayi unuttum...Indy Arda'miz benim gecen yilki gibi bir durum yaratti kendine, yani...sadece AccuForce V2'yi satin almakla kalmayip yanina birde Samsungun en son cikan manyakustu genis ekran modeli monitörunu cakti, bu da yetmedi Sigma profiller...bu da yetmedi Sigmaya 8 dene teker takti. Kisaca Ardamiz Indy500'e coktan hazir...tutana Helal olsun  ;)

Sistem manyak, surucu muhtesem...gelsin Samsung Pideleri  ;)

*********************************************************************************

Haberler Indy Arda ile bitmiyor...bende yeni direksyon sistemleri icin 2 tane wheelside Holger QR siparis etmistim anca Holger sahsi problemler yuunden Ascher veya Bodnar'a yönlendirdi, aklinizda bulunsun diye yaziyorum, olurda sizlerde Holger QR'si siparis edecekseniz bilesiniz diye.

Ayriyetten Yusa kardesimizde gelecek aya kendine manyak bir direksyon simiti cakacak, sanada simdiden iyi gunlerde olsun BMW simitin, yakisir kardesime  ;)




Bende Logitech Z906 ses sistemini satin alip rSeat N1 bebegime taktim...ses sisteminden cok memnunum beyler, özellikle fiyat versus performans olarak ve rSeat N1'de yerleri cok cok iyi hesaplanmis, surus aninda bana Astro A50 headsetimi aratmiyor desem yeridir, ses sisteminin tam merkezinde oturuyorsun. Bilgisayara baglanmasida cok rahatti, tek bir optik kablo yetti ve aninda calisti  :)

Bu sistemin en buyuk artilarindan 2 tanesi muazzam guclu bas var ve cidden cok yuksek seslere temiz bir sekilde cikiyor, vallaha bu fiyata helal olsun adamlar muhtesem bir sistem cikarmislar...uzaktan kumandasi olmasida ayriyetten bir arti. Fiyat olarak 200€ altina dusunce kacirmadim artik hem kokpitime ayri bir hava katti, sanki ucusa kalkmis bir jet gibi - paylastigim resimlere bakin ne demek istedigimi anlarsiniz, he he he







********************************************************************************

Team Türkiye MotorSport demek eglence demektir, aksamlari bulustugumuzda muhakkak beraberce ya antremanlara veya yarislara giriyoruz, harika sohbetlerimizde cabasi...bunlardan guzel bir animizda Tolga ve benim Nordschleife eglencemizdi   ;)


Tolga, senden saglam fotografci olur kardesim, resim sahane, Ring akarmi akar  ;)


Son zamanlarda Netflix bayag bir costu, "Lucifer" , "Love, Death + Robots" ve "The Americans" dizilerini tavsiye ederim, takimimizdan tavsiye edilen diger diziler ise "Salvation" dizisi ve "Mirage" filmi,...muhakkak unuttuklarim vardir, onlarida bir dahaki yazimda paylasirim.


Son olarakta herzamanki gibi guzel bir paylasimla yazimiza son veriyoruz...Bu paylasimimiz Caycilar Kralimiz Yusufa  ;)



 
- Ne Mutlu Türküm Diyene -




2 yorum:

  1. Arda hayırlı olsun güle güle kullan
    Bilgiler için teşekkürler abi

    YanıtlaSil