4 Aralık 2017 Pazartesi

Team Türkiye MotorSport 2017-12-04

EY TTM,

Koca bir iRacing sezonu daha bitirdik, birak sezonu koskoca yili bitirmemize haftalar kaldi  ;)

Bu sezonumuzun sonuna dogru en buyuk atilim ve iRating milyonerimiz Numan oldu, yaris ustune yaris, 1'cilik ustune 1'cilik derken sezonu muazzam bir sekilde kapadi, tebrikler kardesim. Ayni basariyi yeni yil ve sezondada devam ettirecegine eminim  ;)

Tolga Junior kardesimizde öyle, daha yeni Skippy'ye sahip oldugu halde yarislarinda tozu dumana katip ilk 5'lerde yarislar bitirdi...tum bunlar buyuk basarilar, tebrikler...Yeni sezonda iRacing camiasi sagina bakacak TTM, soluna bakacak TTM, önune bakacak TTM, Türk'ün gücü her yerde  ;)


2018'in ilk sezonunda Team Türkiye MotorSporttan Skippy'ye saglam yatirim yapacaz, hem yarislarina - hemde TT'sine, bakalim sezon sonunda TTM'den kimler kacinci sirada olacak toplamda  ;)


Bildiginiz gibi her 13'cu haftamizda özel TTM etkinligimiz olur...haftaya araligin 8 ve 9'u aksamlarinda TTM'e özel antreman ve yaris odamizi acacaz ve 13'cu hafta etkinliklerimizde aramizdaki Skippy ustasinin kim oldugunu görecez, canli yayinda yapariz buyuk ihtimalle.

Haftasonunda bizim buradaki Noel pazarindaydik, ayni anda silah ve definelerin bir bölumunun sergisinide paylasmislardi, birkac resim cektim. Hersey ilk evvela guzel bir orman yuruyusumuzle baslar  ;)














Son olarakta bu yilki tum sohbetler, antremanlar, yarislar ve eglencelere olan katkilariniz icin tesekkurler. Muazzam bir yil daha gecirdik, herzamanki gibi Hayat cok cok guzel, dogru beslenin ve sporunuzu ihmal etmeyin   ;)

Unutmadan, bu sezondada Enis kardesimizin degimiyle iRacingden 10 dolerimizi alacaguz, tesekkurler iRacing.

Herzamanki gibi guzel bir video paylasimi...iyi izlemeler,






- Ne Mutlu Türküm Diyene -

1 yorum:

  1. Ellerine sağlık.
    Yeni güncellemeler dolu dolu geliyor.
    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3582887.page

    YanıtlaSil