7 Haziran 2016 Salı

Team Türkiye MotorSport 2016-06-07


EY TTM,

Bu hafta Team Türkiye MotorSport Takimi olarak ilk Nordschleife 24 saat yarisimizi bitirdik. Bu yarisimiz, yarisanlarimiz ve bizlere discort olsun, youtube uzeri olsun - yanimizda olan ve destek cikan herkeze candan tesekkur ederim, ayni anda TTM tarihine hepimiz imzamizi attik ve Erol sayesinde Canli Yayin kayitimizda bulunmaktadir   :)


Ilk evvela sunu bastirarak yazmakta önem var. Yaristigimiz yer Nordschleife, dunyadaki en zor ve uzun pistlerden birisidir. Yaristigimiz simulasyon iRacing...pist programlamasindan tut, arac, FFB, degisken hava ve zemin sartlarina - ic ve dis hasar modellemelerine, toz/duman ve toprak cöplerin araclarin etkilenmelerine kadar her ince noktasi özenle hazirlanir. iRacing, her turlu motor genrelerinde dunyadaki en gercekci ve zorlu simulasyon olarak kabul edilir.


iRacing bir oyun degil, gercek hayattaki araba yarislarini herseyiyle - en ince noktasina kadar en yakin sekilde simule eden dunyadaki TEK simulasyondur!


Hem bizler, hemde TME yaris odalarimizda ilk hedefimiz olan 24 saatlik yarisimizi bitirdik, bu bile basli basina buyuk bir basaridir. TME kendi klasmanlarinda 4'culugu elde etmislerdir, bu sandiginizdanda cok cok daha zor olan bir basaridir, tebrikler Bekir, Efkan ve Fevzi, sizlerle gurur duyuyoruz beyler. Hem kendinizi - hemde vatanimizi sanla-gururla temsil ettiniz, Bravo. Bu arada laf aramizda Fevzi biz diger ölumlulerden apayri bir ligde kendisi, bunuda asagida paylastigim TME yaris sonuclarindan göruyoruz ama bunu ona söylemeyin yoksa havalara girebilir. Das Gandalf has spoken...o kadarrr  ;)



Team Türkiye MotorSport olarak Emir, Fatih, Erol ve ben kendi klasmanimizda 30 Audi'den 17'ci baslayip 10'cu bitirdik, muhtesem bir takim basarisi.
Bu yaris icin antremanlarimiz haftalar evvel baslamisti...kesin olarak kac yuzlerce saat antreman yaptigimizi anca Yaris Tanrilari bilir ve bu kadar antremanin meyvasini yarisimizda fazlasiyla yedik. Dedigim gibi bir defa arabamizi 24 saat sonucu start-finishden sag-saglim gecirmemiz bile buyuk bir basaridir, sonrasinda cok eglenceli sohbetlerimiz oldu, özellikle Erol arkadasimin bizler icin youtube uzeri canli yayini sayesinde yeni arkadaslarla tanistik...her biri potansiyel iRacing Alyan Pro olma imkanina sahipler.

Erol olsun, Fatih olsun, Emir olsun...her TTM uyemizde oldugu gibi fedakarliklarimizin sonu yok arkadaslar, bunu her birinizle hergun yasiyorum zaten ve Nordschleife 24 saat yarisimizda bu fedakarliklarinizi birkac kademe öteye göturmeniz beni daha bir duygulandirdi.
Birbirimize yardim etmelerimizin ardi arkasi kesilmiyor, her birimizin Nordschleife 24 saat icin profesyonel yariscilarin hazirlandiklari gibi yikilmaz - yilmaz ve hedefe kesin odaklanmis sekilde hazirlanmamiz, bu isi ne kadar ciddiye aldigimizin cok guzel bir örnegiydi. Asagida gururla sonuc sayfamizi paylasiyorum.




2016 Nordschleife 24'umuz bölumumuze son vermeden bu yarisimiz icin Erol'un özel hazirladigi arac tasarimimiz ve TTM Nordschleife24 saat videomuz. Herzamanki gibi emegine saglik Erol  :)






*******************************************************************************************************

Önemli Team Turkiye MotorSport haberlerimize geciyoruz,...

  • Gecen haftamizdan Huseyin'in Babalar Kulubune uyeligini yazmistim, dunya tatlisi kizi oldu ismi Zeynep (halen resim bekliyoruz) ve onuda yakin zamanda iRacing'e bekliyoruz  ;)
  • Demir beyin 7'ci ayina girisiyle beraber iRacing kayitlarina baslanilmistir. Dunden yarislara hazirim diyen tatli bir resmini paylasmadan edemeyecem  ;)
  • Komutanimiz Gökhan'in dun dugunu olmustur, onlarada saglik, sihhat ve mutluluklar, hayatta herseyin gönullerince ilerlemisini diliyoruz. Dugununuzun tamda Nordschleife24 saatlik yarisa denk gelmesinin özelligi ise bundan böyle istesekte - istemesekte evlilik yildönumunuzun tarihini hep beraber hatirlayacaz,...sanada hatirlatacaz Gökhan  ;)

Hayat cok guzel baylar - bayanlar, evrenimizdeki kucuk mucizelerden zevk almayi bilin, hayatin keyfini cikarin.




Son haftamiz icin fasulyenin faydalarina geciyoruz hemen,...

- Team Turkiye MotorSport Yaris Serilerimiz / Hafta 12 Sonuclari -

SpecFord serisi toplamda 1972 yariscidan
  • Fatih A. 629 Sampiyonluk puaniyla 70

Skipp Barber serisi toplamda 5691 yariscidan
  • Gökhan 759 Sampiyonluk puaniyla  110
  • Enis 394 Sampiyonluk puaniyla  523


BlancPain Sprint serisi toplamda 5840 yariscidan
  • Erol, 567 Sampiyonluk puaniyla 844
  • Huseyin, 547 Sampiyonluk puaniyla 892
  • Volkan, 156 Sampiyonluk puaniyla 2910

BlancPain Sprint serisi TTM TimeTrial turnuvamizda toplam 1043 yariscidan
  • Erol, 574 puanla 17
  • TK, 544 puanla 21
  • Huseyin, 526 puanla 23

iRacing Grand Prix serisi toplamda 460 yariscidan
  • Mustafa, 700 Sampiyonluk puaniyla 56



Sezonumuz bitti arkadaslar, muhtesem yarislar yasadik, cok guzel sohbetler ettik....dahasimi birbirimize yardimci olduk, gelistik - gelismelere basamak olduk. Mutlu bir tebessum ile sezon basini hatirliyorum ve simdiden gözlerimi yeni sezona diktim bile  ;)


*******************************************************************************************************

Bu arada aklima gelmisken kisaca deginmek istedigim kucuk bir nokta var. 24 saatlik Nordschleife yarisimizda youtube uzeri yarisimizi izleyenlerimizden biri sohbetlerimize dayanik Siyaset ve Spor yan yana gitmez diye birsey yazmisti...haliyle sabah-aksam motor sporlarini konusacak degiliz. Takimimizda birbirine hasir-nesir olmus, anlayisli ve kendini medeni bir sekilde gelistirmis insanlarimiz var. Birbirimizi kirmadan, sahsimizi elestirmeden, sahsimiza hakaret etmeden her konuyu konusabiliyoruz...ama bununda ötesi 24 saatlik Nordschleifedeki sohbetlerimiz siyasetten öte, daha cok milliyetcilik uzerineydi.

Kendi adima sunu diyebilirim. Ben milliyetci bir adamim, kökenim ne olursa olsun Türküm ve Türklügüm ile gurur - onur duyuyorum. Turkiye'de okullarimizda Andimizin yasaklanmasini bir turlu gururuma yediremiyorum, heleki bu yasaga destek cikanlara hicbir sekilde anlayisim olmaz!
Bu da Türk kimligine sahip olup, Türkiye'de karnini doyuran fakat Türküm diyemeyen aciz-zavalli Turkiyelilere kapak olsun.


- Ne mutlu Türküm diyene -


*******************************************************************************************************
 
Simdi gecelim 13'cu hafta etkinliklerimize,...

Bildiginiz gibi 13'cu haftada hem resmi ve resmi olmayan yaris ve serileri olur. Bilmeyenler icin resmi demek iRating ve SafetyRatinglerin etkilendigi yarislar anlamina gelir. Resmi olmayanlarda tamamen eglence uzerine kurulu yarislardir.

Resmi Oval bölumunde
  • Week 13 Street Stock Serisinde Charlotte Legends, Lanier, Oxford Plains, South Boston ve Thompson International Speedway pistlerinde 30'ar turdan olusan yarislara katilabilirsiniz.
  • NIS Fix ve NIS open (Nascar iRacing Series = NIS) ve Nascar iRacing Class B Serisinde Michigan International Speedway'de yarisabilirsiniz.
  • 2016 Nascar Class C serisinde ise Texas Motor Speedway'de akabilirsiniz.
Resmi Yol Yarisi bölumunde ise...
  • Week 13 SpecRacer Ford Serisinde Charlotte, LimeRock, Laguna Seca, Okayama kisa ve uzun, Summit Point Full ve Jefferson R'de 20'ser turlardan olusan yarislarda yardirabilirler.
  • iRacing Gymkhana Challengede de Holden ve Ford V8'lerle Texas Motor Speedway A'da yarisabilecekler.


Eglencelik Yarislar...
  • Pickup Cup'ta eski Silverado ile Daytona 2007'de
  • Dallara Dash da eski Dallara ile Charlotte'da
  • Carburetör Cup'da Chevrolet SS, Ford Fusions ve Toyota Camry ile Talladega
  • Identity Crysis'de ise yukaridakiler Charlotte pistinde Silverado ve Toyota Tundra ile kapisacaklar. Isin enteresan yani Sprint araclari mecburen 1 defa olsun pite girmek zorunda kalirken, Trucklar hic durmadan finishe dogru ilerleyebilecekler  :)
  • Week 13 iRacing Figure GR8'de ise Audi, BMW ve Mercedes'ler Irwindale Speedway'in figur 8'inde kapisacaklar
  • Tube Frame Twister'de ise Aston, Corvette C6, Radical, Super Late Model, Late Model Monte Carlo ve Street Stock Chevy ile Monza, Watkins Glen ve Charlottenin yollarinda kapisabilecez.
  • Week 13 World Series Of Renault ilede Formula 2.0 ile bilin bakayim nerede yarisabilecez  ;)

Hepimize bol sanslar ve 13'cu haftada iyi eglenceler,

*******************************************************************************************************


Yeni guncelleme tercumesini yapma imkanim yok su aralar ama kisaca bir göz attim ve adamlar her sezonda oldugu gibi sezon 3'ede yepyeni bir oyunla cikiyorlar karsimiza + Imola. Daha ayrintili bilgiler icin LINK


Son olarak herzamanki gibi sagliginiza özen gösterin, istikrarli antremaninizi yapin ve yarisimizi zevkle izleyin  :)





- Ne Mutlu Türküm Diyene -



5 yorum:

  1. Bilgiler ve paylaşımlar için teşekkürler abi. Yarış için tüm ekibe tebrikler. Ring te 24 saatlik bir yarışı bitirmek kolay değil.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık, En az 6-7 aydır beklediğim etkinlik idi. Rüya gibi geçti ve hala rüyanın etkisindeyim. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.
    Bu arada canlı yayının 3. bölümü halaa youtube da işleniyor diyor. Umarım sonsuza kadar sürmez!.

    Yayın yapacakların aklında olsun. Her türlü ihtimale karşın yayın programında yayını aynı zamanda dosyalama seçeneklerini aktif tutsunlar. En kötü ihtimalle ellerinde yayın kopyaları bulunmuş olur. Şu anda bizim üçüncü bölümün kaderi malesef youtube un elinde.

    YanıtlaSil
  3. 24 saat yarisinda ter doken herkese tebrikler, biz de gerek youtube gerekse discord uzerinden destegimizi vermeye calistik. Her ne kadar ara sira firca yesek de hanim sonlara dogru Elegan abi kacinci stinti atiyor diyince anladim kabul ettirdik iracingi :)

    YanıtlaSil
  4. Eyvallah beyler,

    Husnu,
    iRacingdeki ilk Nordschleife24 saati hep beraberce yarisacagimizi hayal ederdik, malesef nasip degilmis, umudumuz seneye...simdiden gelecek yil icin Reisi Cumhurunla calismalarina basla bence ;)

    Erol,
    1 ve 2'ci bölumu izledim...3'cu bölumu bekliyorum, ellerine-emegine saglik. Emir'in kazasinida gördum, cok sanssiz bir durum olmus, yapacak birsey yok, kaza bu geliyorum demez - gelir. Bir dahakine yaris öncesi Yaris Tanrilarina 6 koyun, 4 geyik, 2 goril ve 1 suaygiri kurban ettikmi böyle kazalardan kurtuluruz, ne dersiniz ;)

    Sagol Gökhan,
    Hedef 6 saatlik Watkins Glen sonrada 24 saat "SIPA",...Reisi Cumhurun izin verirse bekleriz yaris katilimlarina ;)


    Ve 2 tane cok guzel video paylasiyorum, 1'cisi ayagi prostetik olan genc bir kiz cocuguna verilen prostetik ayakli bebek ve 2'cisi kisaca saglikli ve fit bir vucut icin nelerin önemli oldugu harika bir paylasim.

    http://www.msn.com/en-us/video/peopleandplaces/childs-reaction-to-this-doll-will-move-you-to-tears/vi-BBtV1cC?ocid=spartandhp

    http://www.msn.com/en-us/video/lifestyle/an-exercise-scientist-reveals-the-best-way-to-get-in-shape-fast/vi-BBtEsRD?ocid=spartandhp

    YanıtlaSil
  5. İracing için 1000-2000 tl arası hangi ekran kartını önerirsiniz?65 inc 4k televizyon kullanıcam..

    YanıtlaSil